Νότης Μαυρουδής: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τα αίτια του θανάτου του

Νότης Μαυρουδής: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τα αίτια του θανάτου του
Νότης Μαυρουδής EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραίο το χτύπημα στο κεφάλι για τον Νότη Μαυρουδή, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο το βράδυ της Τρίτης στην εξοχική του κατοικία στη Μακρινίτσα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Σε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις οφείλεται ο θάνατος του συνθέτη Νότη Μαυρουδή, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο.

Όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση, ο συνθέτης γλίστρησε από ένα επίπεδο του σπιτιού στο άλλο και χτύπησε στο κεφάλι, σύμφωνα με την ιατροδικαστή κ. Ρουμπίνη Λεονταρή, η οποία σημείωσε πως η πτώση έγινε από ύψος.

Ο Νότης Μαυρουδής, αναφέρει το gegonota.news, θα έφευγε από την Κουκουράβα της Μακρινίτσας όπου διατηρούσε εξοχικό, για να επιστρέψει λίγες ημέρες αργότερα. Στην έξοδο, προπορεύθηκε της συζύγου του και όταν εκείνη κατέβηκε το καλντερίμι τον είδε πεσμένο στο έδαφος.

Η σύζυγός του μη μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί, κάλεσε το ΕΚΑΒ. Κινητή μονάδα με γιατρό πήγε στο σημείο και βρήκε τον Νότη Μαυρουδή μέσα στα αίματα. Όπως διαπιστώθηκε, ο συνθέτης είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Το Σάββατο η πολιτική κηδεία του στο Χαλάνδρι

Το πρωί του Σαββάτου, στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί η πολιτική κηδεία του του Νότη Μαυρουδή στο Χαλάνδρι, ενώ θα ακολουθήσει η αποτέφρωσή του στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Ο γιος του Νότη Μαυρουδή, Χάρης, έδωσε μέσω facebook τις λεπτομέρειες για την κηδεία του πατέρα του αλλά και το που θέλει η οικογένεια να πάνε χρήματα αντί στεφάνων.

Αναλυτικά:

Η πολιτική κηδεία του πατέρα μας Νότη Μαυρουδή, θα γίνει στο κοιμητήριο Χαλανδρίου το Σάββατο 7/01 στις 10:30 το πρωί και στη συνέχεια θα μεταβούμε στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας στις 13:00.

Επιθυμία της οικογένειάς μας, αντί στεφάνων, να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να αγοραστούν μουσικά όργανα για τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου.

Λογαριασμός κατάθεσης: Alpha Bank ΦΛΥΑ Α.Ε ΙΒΑΝ GR 0301403600360002320000087

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας.

Η οικογένειά του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα