Novartis: Κατάθεση Φρουζή – Έκανε λόγο για πιέσεις που του ασκήθηκαν

Novartis: Κατάθεση Φρουζή – Έκανε λόγο για πιέσεις που του ασκήθηκαν
Κωνσταντίνος Φρουζής Eurokinissi

Τη δική του τοποθέτηση επί της υπόθεσης Novartis έδωσε ο Κ. Φρουζής. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε πιέσεις που του ασκήθηκαν κατά τη διενέργεια της προκαταρκτικής έρευνας.

Κατάθεση στον Άρειο Πάγο στο πλαίσιο της έρευνας για τους χειρισμούς στην υπόθεση Novartis, έδωσε ο Κων. Φρουζής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρθηκε σε πιέσεις που του ασκήθηκαν από τους εισαγγελείς Διαφθοράς κατά τη διενέργεια της προκαταρκτικής έρευνας.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της φαρμακευτικής εταιρίας κλήθηκε ενώπιον του αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζαχαρή, προκειμένου να δώσει τη δική του τοποθέτηση επί της υπόθεσης. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο μάρτυρας περιέγραψε δύο άτυπες συναντήσεις στην Εισαγγελία όπου του ζητήθηκε να δώσει επιβαρυντικά στοιχεία για τα 10 πολιτικά πρόσωπα για τα οποία οι σχετικές δικογραφίες είχαν αποσταλεί στη Βουλή.

Κατά την έξοδό του από τον Άρειο Πάγο, ο Κων. Φρουζής δήλωσε: “Η διαδικασία και η κατάθεση είναι μυστική, από την αρχή το έχω σεβαστεί ευλαβικά. Είμαι σίγουρος ότι η αλήθεια λάμπει ήδη.”

Αύριο αναμένεται να καταθέσει ξανά ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Αγγελής, ύστερα από αίτημα του ιδίου, στο οποίο αναφέρει ότι διαθέτει νεότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα