Νύχτα εμπρησμών στην Αθήνα – Πυρπόλησαν αυτοκίνητα σε διάφορες περιοχές

Νύχτα εμπρησμών στην Αθήνα – Πυρπόλησαν αυτοκίνητα σε διάφορες περιοχές
Καμένο αυτοκίνητο. Φωτό αρχείου. MotionTeam

Συνεχίζεται το μπαράζ των εμπρηστικών επιθέσεων αυτή την φορά και εναντίον ιδιωτών, χωρίς να έχει υπάρξει ακόμα ανάληψη ευθύνης.Πονοκέφαλος στην ΕΛ.ΑΣ. από τις συνεχείς επιθέσεις.

Συνεχίζονται οι εμπρηστικές επιθέσεις αγνώστων με νέο μπαράζ τα ξημερώματα, σε 18 σταθμευμένα οχήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής και 4 απόπειρες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης και αυτό μοιραία δείχνει ότι ίσως δεν έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των επιθέσεων που στρέφεται και εναντίον των περιουσιών απλών πολιτών και όχι μόνο σε στόχους του Δημοσίου και επιχειρήσεις.

Ενδεχομένως πρόκειται για μία μορφή αντιποίνων των αντιεξουσιαστών για τις επεμβάσεις της Αστυνομίας στις καταλήψεις τους με λογική αποκέντρωσης όπως και στο προηγούμενο μπαράζ σε βάρος τραπεζών και επιχειρήσεων τον προηγούμενο μήνα με την Αστυνομία να καθίσταται παντελώς αδύναμη να ελέγξει απανωτά χτυπήματα σε διάφορες περιοχές και σε τυχαίους στόχους.

Οι νέες εμπρηστικές επιθέσεις σημειώθηκαν στο χρονικό διάστημα μεταξύ 01:45-03:15. Στο Μαρούσι στόχος εμπρηστικών επιθέσεων έγιναν ένα αυτοκίνητο επί της οδού Σωκράτους 2, στη συμβολή των οδών Σωκράτους και Χαϊμαντά δύο αυτοκίνητα, επί της οδού Χαϊμαντά 23, 4 αυτοκίνητα, επί της οδού Αγίου Νικολάου 22, δύο αυτοκίνητα και δύο απόπειρες.

Στην Αγία Παρασκευή ένα αυτοκίνητο επί της οδού Νότου 16 και ακόμη ένα αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Νότου και Ανατολής.

Στον Λόφο Φιλοπάππου σε βάρος τριών τουριστικών λεωφορείων, στον Υμηττό σε βάρος δύο αυτοκινήτων και δύο απόπειρες στις οδούς Σινώπης και Αμασείας.

Τέλος, σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση σε βάρος δύο αυτοκινήτων των ΕΛ.ΤΑ. επί της οδού Πριγκιποννήσων 15, στην Κυψέλη. Για όλες τις περιπτώσεις διενεργείται έρευνα και προανάκριση από την Κρατική Ασφάλεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα