Ο Δερμιτζάκης απάντησε στον Κυρανάκη – “Να είστε πολύ προσεκτικός”

Ο Δερμιτζάκης απάντησε στον Κυρανάκη –  “Να είστε πολύ προσεκτικός”

Η δήλωση του Κωνσταντίνου Κυρανάκη για επιστήμονες "κατώτερους των περιστάσεων" έφερε και την αντίδραση του Μανώλη Δερμιτζάκη, ο οποίος μάλιστα τον διόρθωσε σχετικά με τον αριθμό των εμβολίων.

Η “επιστημονική” τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Κυρανάκη σε τηλεοπτική εκπομπή και κριτική που άσκησε στην επιστημονική κοινότητα, την οποία χαρακτήρισε “κατώτερη των περιστάσεων” επειδή “το εμβόλιο έχει καθυστερήσει υπερβολικά” έφερε και την πρώτη επιστημονική αντίδραση.

Ο καθηγητής Γενετικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ζητώντας από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να είναι προσεκτικός στον δημόσιο λόγο του, όταν αυτός αφορά επιστημονικά στοιχεία, διορθώνοντάς τον παράλληλα και ως προς τον… αριθμό των εμβολίων.

Η ανάρτηση του Μανώλη Δερμιτζάκη:

“Κύριε Κυρανακη, θα ήταν συνετό, ως μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου αλλά και ως δημόσιο πρόσωπο, να είστε πολύ προσεκτικός στο τι λέτε δημοσίως και πώς ερμηνεύετε τα επιστημονικά στοιχεία. Είμαι στη διάθεσή σας να σας εξηγήσω τη διαδικασία και το χρονοδιάγραμμα για ΤΑ εμβόλια”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα