Ο Γκλέτσος ετοιμάζεται να βουτήξει και φέτος για τον Σταυρό στα Θεοφάνεια

Ο Απόστολος Γκλέτσος στην προηγούμενη βουτιά του

"Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς" υπογραμμίζει ο δήμαρχος Στυλίδας και υποψήφιος περιφερειάρχης, ανακοινώνοντας την πρόθεσή του να βουτήξει και φέτος για να πιάσει το Σταυρό.

Την απόφασή του να ξαναβουτήξει στα παγωμένα νερά του Μαλιακού την ημέρα των Θεοφανείων, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Στυλίδας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Απόστολος Γκλέτσος.

Επισημαίνει το γεγονός της αποχώρησής του με ψηλά το κεφάλι από το Δήμο και σαν ευλογία για τον αγώνα που θα δώσει για την Περιφέρεια, προτρέποντας σε όσους έχουν προβλήματα υγείας να ακολουθούν τις οδηγίες των γιατρών και να γίνονται πιο δυνατοί.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

ADVERTISING

Ήταν Θεοφάνεια, μεγάλη γιορτή για τους χριστιανούς. Ο δήμος με τίμησε δεόντως. Είπα για το καλό, να βουτήξω για το σταυρό. Τώρα θέλοντας ξανά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι από το δήμο και να πάρουμε ευλογία για καλό αγώνα προς τη περιφέρεια, θα βουτήξω ξανά.

*Υ.Γ.:Εξακολουθεί παράλληλα να’ναι ένα παράδειγμα-μήνυμα σε όλους που έχουν προβλήματα υγείας, πως όταν ακολουθούμε αυτά που μας λένε οι γιατροί, όλα γίνονται και τελικά ναι… ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τελικά, ο Απόστολος Γκλέτσος θα είναι υποψήφιος για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Απόστολος Γκλέτσος: Εγκαταλείπω την κούρσα για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

SHARE:

24Media Network