O Lamanif κατέθεσε μήνυση σε μία γυναίκα και σε ράπερς για το ροζ βίντεο

O Lamanif κατέθεσε μήνυση σε μία γυναίκα και σε ράπερς για το ροζ βίντεο

O ράπερ Lamanif μετά την περιπέτεια που βίωσε στις αρχές Φεβρουαρίου, υποβάλει έγκληση κατά συγκεκριμένων προσώπων για τη δημοσίευση του ροζ βίντεο που τον οδήγησε στην εξαφάνιση.

Έγκληση κατά συγκεκριμένων προσώπων υπέβαλε ο ράπερ Lamanif για τη δημοσίευση του ροζ βίντεο που τον οδήγησε στην εξαφάνιση, στις αρχές Φεβρουαρίου.

Για αυτό το λόγο ο 24χρονος μετέβη στο τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας, στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του.

Όπως έγινε γνωστό, ο εγκαλών ζητά την ποινική δίωξη μιας γυναίκας που δημοσίευσε το επίδικο βίντεο και περισσότερων από δύο ράπερ που το ανέβασαν και το αναπαρήγαγαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρει το GRTimes, ο ίδιος ζητά να διαβιβαστεί στο τμήμα Εκβιαστών η αρχική δικογραφία που σχηματίστηκε από το Α.Τ. Θερμαϊκού και να γίνει άρση απορρήτου για να διακριβωθεί η διαδρομή του βίντεο.

«Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη, κινήθηκα νομικά για έναν και μόνο λόγο, ώστε ποτέ κανείς, ξανά, να βιώσει αυτό που πέρασα εγώ. Είδα ότι η οικογένεια είναι πολύ σημαντικό πράγμα, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και όσους έδειξαν στήριξη σε αυτήν», ανέφερε αποχωρώντας ο νεαρός καλλιτέχνης για να προσθέσει:

«Προσπαθώ πάλι να πατήσω στα πόδια μου, βγαίνω με τον πατέρα μου κάθε μέρα, θα το πάω στο τέρμα όσον αφορά αυτό που έγινε, δεν έχω να φοβηθώ κάτι, δεν αγχώνομαι για τίποτα, θα βρω τα πατήματά μου σύντομα…».

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν διέρρευσε ένα video με προσωπικές του στιγμές στα social media, το οποίο φόρτισε συναισθηματικά τον Λάμπρο Μανιφάβα, όπως είναι το όνομά του. Έτσι εκείνος ανήρτησε ένα video στους προσωπικούς του λογαριασμούς, όπου διάβαζε μία επιστολή με την οποία προανήγγειλε πως θα αυτοκτονήσει. Ωστόσο το συγκεκριμένο βίντεο στην συνέχεια «κατέβηκε» και χάθηκαν τα ίχνη του. Η αστυνομία τον αναζητούσε καθώς υπήρχε έντονη ανησυχία για την ζωή του.

Η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε με την περίπτωσή του στην εκπομπή της, η οποία και ανακοίνωσε από το επίσημο site της πως τελικά ο νεαρός είχε βρεθεί σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Το μήνυμά του μετά την περιπέτεια που βίωσε

Ο Lamanif μίλησε άλλωστε στo Star και έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την περιπέτειά του.

«Τα νέα παιδιά να είναι κοντά στην οικογένειά τους. Αυτό που μας μένει στο τέλος είναι η οικογένειά μας, αυτό κατάλαβα..» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Η μουσική μου έχει συναίσθημα, δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα για το τι έγινε. Ο μόνος λόγος που κινούμαι νομικά είναι για να μην ξανασυμβεί σε κανένα παιδί», τόνισε.

Ο δικηγόρος του ανέφερε για τον Lamanif: «Πρόκειται για ένα παιδί που δεν επεδίωξε να δει το φως της δημοσιότητας με αυτό τον τρόπο, σε καμία περίπτωση. Μόνο μέσα από την δουλειά του, οπότε επιφυλασσόμαστε κι εμείς για όσους ήθελαν να τον βλάψουν επαγγελματικά. Έχει πολλούς followers και ίσως η περίπτωση του Λάμπρου να αποτελέσει παράδειγμα για τα νέα παιδιά ώστε να κοιτούν και να προσέχουν λίγο περισσότερο τους κινδύνους που “εγκυμονεί” το διαδίκτυο, η διαρροή και η χρήση των social media, ώστε να μην υπάρξουν ξανά θύματα στο μέλλον».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version