Lamaniff: Σε ψυχιατρική κλινική της Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε ο 24χρονος ράπερ

Lamaniff: Σε ψυχιατρική κλινική της Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε ο 24χρονος ράπερ
Ο 24χρονος ράπερ Lamaniff instagram @lamaniff_

Ο 24χρονος ράπερ Lamaniff, ο οποίος αγνοούνταν από την Τρίτη, μετά τον εντοπισμό του έδωσε κατάθεση στην Ασφάλεια, ενώ οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική της Θεσσαλονίκης, κατόπιν συνεννόησης με τον εισαγγελέα.

Σε ψυχιατρική κλινική οδηγήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες και μετά από συνεννόηση με τον εισαγγελέα, ο 24χρονος μουσικός Lamaniff, ο οποίος εντοπίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο 24χρονος, ο οποίος αγνοούνταν από την Τρίτη, έδωσε κατάθεση στην Ασφάλεια. Πριν από την εξαφάνισή του είχε αναρτήσει βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο στη συνέχεια σβήστηκε, δηλώνοντας την πρόσθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν όταν το απόγευμα της Δευτέρας κάποιος, παραβιάζοντας κάθε ηθικό και ανθρώπινο όριο, διέρρευσε στο Instagram βίντεο από πολύ προσωπικές στιγμές του ράπερ με μία γυναίκα. Η απάντηση από τον Lamaniff δεν άργησε να έρθει. Ο 24χρονος λίγη ώρα μετά δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο όπου απαριθμούσε τους λόγους που τον ωθούν στην αυτοκτονία, αναφέροντας ότι έχει μπλέξει σε κύκλωμα με “αφέντρες” που τον απειλούν με “ροζ” βίντεο και του ζητούν χρήματα. “Είμαι 24 ετών και θέλω να αυτοκτονήσω”, έλεγε χαρακτηριστικά.

“Χάρηκα που σας γνώρισα. Σας συγχωρώ που δεν με καταλάβατε”

“Εδώ είναι τα τελευταία μου ραπς, μάγκες. 8/2/21“, είναι τα λόγια που λέει στο βίντεο ξεκινώντας.

“Πρώτα απ’ όλα συγγνώμη από τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου και τους έκανα να ντραπούν. Ξέρω όλοι ψάχνετε να με δείρετε, να με χλευάσετε και να μου κάνετε κακό. Σας καταλαβαίνω. Αλλά ακούστε την αλήθεια. Είμαι χρόνια χρήστης κοκαΐνης. Γι’ αυτό έχω και δικαστήριο. Είχα μπλέξει σε ένα κύκλωμα με αφέντρες. Μία από αυτές είναι και στο βίντεο. Τις είχα γνωρίσει στο μαγαζί που δούλευα στη Θεσσαλονίκη. Πήγαμε σπίτι τους, ξεκινήσαμε να πίνουμε και πήραμε και LSD. Έγινε μία φορά. Τις επόμενες με εκβιάζανε με το βίντεο. Από τότε μου παίρνανε λεφτά και με απειλούσανε. Είμαι 24 και θέλω να αυτοκτονήσω. Αυτό πιστεύω θέλατε εξ΄αρχής όλοι όσοι το ανεβάσατε. Πόσο μίσος υπάρχει στην Ελλάδα το 2021. Τέσσερις μήνες σε καραντίνα, ψυχίατρο, ZANAX. Αλλά πάντα ο φόβος μην με ξαναενοχλήσουν. Μου αρέσουν οι γυναίκες. Θέλω να πω πως με τα τραγούδια μου κάποιοι θίχτηκαν. Λογικό, δεν τους αντιπροσωπεύω. Ό,τι είπα για τους ράπερ το εννοώ. Ό,τι είπα για τους Ρώσους, Πόντιους, Αλβανούς, τσιγγάνους ζητάω συγγνώμη αν προσβλήθηκαν με τα Tracks μου. Θα τα κατεβάσω γι’αυτούς. Έθιξα τα πιστεύω τους. Όσο για εσάς που με κράξατε και με ξεφτιλίσατε, μπράβο, δεν θα με ξαναδείτε. Αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ. Ελπίζω με αυτά που θα κάνω τώρα να ξυπνήσει η κοινωνία. Λένε ότι πρέπει να θυσιαστεί ο ένας για να σωθούν οι υπόλοιπο. Χάρηκα που σας γνώρισα. Σας συγχωρώ που δεν με καταλάβατε”, καταλήγει στο βίντεο..

Λίγες ώρες μετά το βίντεο διαγράφεται, ενώ ο ράπερ εξαφανίζεται. Κανείς δεν ξέρει αν το Instagram προχώρησε στη διαγραφή του βίντεο λόγω των αναφορών ή κάποιος που είχε πρόσβαση στο λογαριασμό του Lamaniff.

Σε κατάσταση σοκ οι γονείς που βρίσκονταν στη Γερμανία

Συγγενείς και φίλοι του αγνοούμενου ράπερ, εμφανώς ταραγμένοι και ανήσυχοι από την εξαφάνισή του, απηύθυναν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να βοηθήσει. Η γιαγιά του 24χρονου δήλωσε την εξαφάνισή του στην αστυνομία, ενώ οι γονείς του έκαναν ό,τι μπορούσαν βρισκόμενοι στη Γερμανία. Την Τετάρτη εκδόθηκε silver alert.

Ο πατέρας του μιλώντας στην κάμερα του Αντ1, φανερά ανήσυχος, είχε πει χρακτηριστικά: “Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί το παιδί μου. Τίποτε άλλο. Τελευταία φορά μιλήσαμε την ημέρα της εξαφάνισης, αλλά μόνο με μήνυμα στο instagram. Μου είπε «τι κάνεις» και του απάντησα καλά θα τα πούμε το βράδυ και από το βράδυ δεν μπορούσα να επικοινωνήσω”.

Φίλος του ράπερ: “Από το σπίτι μου έβγαλε το βίντεο”

Ο φίλος του ράπερ, στο σπίτι του οποίου γυρίστηκε το επίμαχο βίντεο με το δριμύ “κατηγορώ”, μιλώντας στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” της Αγγελική Νικολούλη, δήλωσε τα εξής:

«Μετά τη δημοσιοποίηση του ροζ βίντεο ήταν σοκαρισμένος. Δεν ήξερε τι να κάνει και που να πάει. Πίστεψα ότι θα μπορέσω να τον καθησυχάσω και του είπα να έρθει σπίτι μου. Στην απελπισία του πάνω σηκώθηκε κι έφυγε. Το βίντεο που λέει ότι θα αυτοκτονήσει πρέπει να το τράβηξε όσο εγώ ήμουν στο μπάνιο. Δεν περίμενα ότι θα έκανε κάτι τέτοιο. Αν το φανταζόμουν αυτό, δε θα τον άφηνα.»

Τελικά, όπως επιβεβαίωσε η εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, ο αγνοούμενος ράπερ απο τη Θεσσαλονίκη βρέθηκε στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα