Ο μικρός Βαγγέλης χρειάζεται τη βοήθειά μας να νικήσει τη μάχη με τον καρκίνο

Ο μικρός Βαγγέλης χρειάζεται τη βοήθειά μας να νικήσει τη μάχη με τον καρκίνο

Ο μικρός Βαγγέλης Ελευθεριάδης, αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς πάσχει από μια επιθετική μορφή καρκίνου. Η οικογένειά του απευθύνει έκκληση στον κόσμο, ώστε να μπορέσει να συγκεντρώσει χρήματα για να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Αμερικής

O μικρός Βαγγέλης Ελευθεριάδης, αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς πάσχει από μια επιθετική μορφή καρκίνου, το νευροβλάστωμα και η μόνη ελπίδα να σωθεί είναι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Memorial της Αμερικής.

Το κόστος της νοσηλείας του υπολογίζεται στα 500.000 δολάρια και ο γνωστός παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος είναι πνευματικός πατέρας του πεντάχρονου Βαγγέλη, έχει βάλει στόχο να σώσει τον μικρό και ζητάει τη βοήθεια όλων μας μέσω της ιστοσελίδας στο facebook « Fight for Evangelos life».

Ο παρουσιαστής απευθύνει έκκληση σε όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν, ώστε να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα για να διακομιστεί ο μικρός Βαγγέλης στο Μemorial όπου, σύμφωνα με τους γιατρούς, υπάρχει μια σειρά πειραματικών εμβολίων που δίνουν στον μικρό 85% πιθανότητα να γίνει καλά και να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.

« Θέλω να σας συστήσω ένα αληθινό σούπερ ήρωα. Ο Βαγγελάκης είναι πέντε ετών και κερδίζει τρία χρόνια τώρα έναν τρομερό εχθρό: Τον καρκίνο. Πέντε λεπτά να δώσετε σημασία και μια φοβερή φατσούλα θα συνεχίσει να χαμογελά μαζί με όλα τα παιδιά του κόσμου» αναφέρει σε βίντεο που δημοσίευσε ο γνωστός παρουσιαστής.

Δείτε το βίντεο του Πέτρου Πολυχρονίδη:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα