Ο περήφανος πατέρας του χορευτή Στέφανου Δημουλά απαντά στην τοξική αρρενωπότητα του Τσιάρτα

Ο περήφανος πατέρας του χορευτή Στέφανου Δημουλά απαντά στην τοξική αρρενωπότητα του Τσιάρτα
Πατέρας και γιος στο εξώφυλλο ΛΟΑΤΚΙ περιοδικού της Αγγλίας Facebook Στέφανου Δημουλά

"Αν και φαίνεστε ανεπίδεκτος μαθήσεως, σας διαβεβαιώ πως η σεξουαλική προτίμηση δεν είναι ανωμαλία", έγραψε στον Βασίλη Τσιάρτα ο Νεοπτόλεμος Δημουλάς

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα η ΑΒ Βασιλόπουλος κυκλοφόρησε στα social media μια φωτογραφία που εντάσσεται στην ευρύτερη καμπάνια “Για ό,τι θέλεις να είσαι” η οποία προβάλλεται τους τελευταίους μήνες.

Η εικόνα συνοδευόταν από τη λεζάντα “Για σένα και πριγκίπισσα γίνομαι”. Στην νέα εκδοχή της, συνοδεύεται από το μήνυμα “Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμα περισσότερα. Χρόνια πολλά!”.

Η διαφήμιση συγκίνησε χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου, όμως υπήρξαν και ορισμένοι που αντέδρασαν επιθετικά και αρνητικά στην τρυφερή καμπάνια της αλυσίδας σουπερμάρκετ, εξ αφορμής του βαψίματος του άνδρα στη διαφήμιση.

Ανάμεσά τους και ο γνωστός για τις σκοταδιστικές και ομοφοβικές απόψεις του, Βασίλης Τσιάρτας, ο οποίος έγραψε: “Ότι πιο χυδαίο κ απαξιωτικό για τον πατέρα. Αν κ ψωνίζω από το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ πλέον μετά από αυτό τέλος οριστικό αν δεν την αποσύρουν”.

Η στάση του ποδοσφαιριστή προκάλεσε κυρίως αρνητικές αντιδράσεις και ο πατέρας του χορευτή Στέφανου Δημουλά, Νεοπτόλεμος Δημουλάς, απάντησε δημοσίως στον Βασίλη Τσιάρτα για την ομοφοβική στάση του. Μάλιστα την απάντηση συνυπογράφει και η μητέρα του χορευτή, με τον Στέφανο Δημουλά να αναρτά στο προφίλ του στο Facebook το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του.

“Αγαπητέ κ. Τσιάρτα, με αφορμή την οργή που σας προκάλεσε μία διαφήμιση των σούπερ μάρκετ ΑΒ για την παγκόσμια ημέρα του πατέρα, θα ήθελα να σας αφιερώσω την φωτογραφία με τον γιο μου Στέφανο, όπως δημοσιεύθηκε στο εξώφυλλο του μεγαλύτερου ΛΟΑΤΚΙ περιοδικού της Μεγάλης Βρετανίας, το Attitude Magazine, για τη στήριξη του Pride κινήματος 2019.

Όπως λέει και ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ, ένα εξώφυλλο, το οποίο βρίσκεται κορνιζαρισμένο σε πολλούς τοίχους στο σπίτι μας και το οποίο γκρέμισε πολλούς περισσότερους τοίχους ανασφάλειας μέσα του.

ΥΓ.: Εγώ, σε αντίθεση μ’εσάς, από δω και στο εξής, θα κάνω τα ψώνια μου μόνο στη συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ

ΥΓ.: Σας διαβεβαιώ πως ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ δεν αισθάνεται λιγότερο άντρας από εσάς.

ΥΓ.: Αν και φαίνεστε ανεπίδεκτος μαθήσεως, σας διαβεβαιώ, επίσης, πως η σεξουαλική προτίμηση δεν είναι ανωμαλία”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα