Ο Τσιάρτας ‘ξαναχτύπησε’

Ο Τσιάρτας ‘ξαναχτύπησε’
eurokinissi

Νέα σχόλιο του βετεράνου διεθνή ποδοσφαιριστή για το θέμα της αλλαγής φύλου, μετά τον σάλο που προκάλεσε στα social media

Για παρερμηνεία της αναφοράς του περί παιδόφιλων, χωρίς ωστόσο να κάνει πίσω σε κάτι απ’ αυτά που είπε για την αλλαγή φύλου, κάνει λόγο ο Βασίλης Τσιάρτας σε νέο σχόλιο που δημοσίευσε στο Facebook.

Μετά τον σάλο που προκάλεσε με την πρώτη δήλωσή ότι: «Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος», και αφού επανήλθε λέγοντας ότι τον «ξεπερνάει βέβαια το οτι θέλουν να εχουν κ παιδιά οπως επισης κ το να βγαίνουν δημόσια να το επιδεικνύουν», έδωσε συνέχεια στο δημόσιο διάλογο.

«Βιαστήκατε κάποιοι να παρερμηνεύσετε την αναφορά που έκανα για τους παιδόφιλους με αφορμή την αλλαγή φύλου απ´τα 15. Φυσικά κ δεν γινεται σύγκριση απλα με την φορα που εχουν παρει κ νομιμοποιούν τα διαφορα αφύσικα μένει να δουμε κ αυτο με τους παιδόφιλους», ανέφερε ακριβώς στο νέο του σχόλιο στο Facebook.

Το νομοσχέδιο για το δικαίωμα στην επιλογή φύλου, από την ηλικία των 15 χρόνων (με βασική προϋπόθεση τη σύμφωνη γνώμη των γονέων τους και τη γνωμάτευση ειδικού ιατρικού συμβουλίου που θα συσταθεί στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού) θα τεθεί προς ψήφιση από την Ολομέλεια.

Υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν στην αρμόδια επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗ.ΣΥ, ΑΝ.ΕΛ και Ποτάμι με τη ΝΔ και την Ένωση Κεντρώων να επιφυλάσσονται. Αρνητική ήταν η ψήφος των ΚΚΕ και Χρυσής Αυγής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα