ΟΑΕΔ: Παρατείνεται το ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης 4.000 μακροχρόνια ανέργων στην υγεία

Γραφεία του ΟΑΕΔ
Γραφεία του ΟΑΕΔ EUROKINISSI

Το πρόγραμμα πήρε παράταση για 12 μήνες, μετά από απόφαση του Οργανισμού. Η δαπάνη θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό του.

Την πίστωση για την παράταση του «Ειδικού προγράμματος απασχόλησης 4.000 μακροχρόνια ανέργων στον δημόσιο τομέα της υγείας» για επιπλέον 12 μήνες, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019.

Η δαπάνη για την υλοποίηση αυτής της απόφασης θα ανέλθει στα 60 εκατ. ευρώ για τα έτη 2020, 2021 και 2022 και θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό του ΟΑΕΔ.

ADVERTISING

Ο διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης, δήλωσε:

 «Η συνέχιση του συγκεκριμένου προγράμματος αποτελεί κυβερνητική επιλογή και λήφθηκε με γνώμονα την εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος. Οι ωφελούμενοι του προγράμματος έχουν ήδη αποκτήσει συγκεκριμένες δεξιότητες και την απαιτούμενη εμπειρία, για να μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό των δομών και των φορέων του ευαίσθητου τομέα της δημόσιας υγείας. Ο νέος ΟΑΕΔ, με δράσεις εξωστρέφειας, συμπράξεις και με καθημερινή αντίληψη των πραγματικών αναγκών, τόσο στον ιδιωτικό τομέα, όσο και στο Δημόσιο, είναι εδώ για να δίνει λύσεις στα προβλήματα και στις ανάγκες που παρουσιάζονται σε εθνικό αλλά και τοπικό επίπεδο».

Πηγή: 

ΑΠΕ ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ανεργία
SHARE:

24Media Network