Οδηγός ταξί για αθώωση ηθοποιού: “Νιώθω αδικημένος, εξοργισμένος”

Οδηγός ταξί για αθώωση ηθοποιού: “Νιώθω αδικημένος, εξοργισμένος”
Ταξί Eurokinissi

Ο νεαρός οδηγός ταξί έσπασε τη σιωπή του μετά την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου. "Είναι σαν να έχω ξαναγεννήσει το παιδί μου", δήλωσε η μητέρα του ηθοποιού.

Αθώος κρίθηκε χθες, Τρίτη, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο Γιώργος Καρκάς, που είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό του οδηγού ταξί τον Νοέμβριο του 2018, ενώ  του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 30 ημερών με αναστολή για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ο ηθοποιός, που παρέμεινε στη φυλακή για 15 μήνες, μετά από καταγγελίες νεαρού οδηγού ταξί ότι τον βίασε χρησιμοποιώντας ναρκωτικές ουσίες, έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση στο Facebook μετά την αθωωτική απόφαση: “Κατηγορήθηκα επειδή είμαι και όχι επειδή έκανα. Όταν σας κατηγορούν να δείχνετε το πρόσωπο σας”.

Χαρούμενοι και ανακουφισμένοι αισθάνονται πλέον και οι δικοί του άνθρωποι, με τη μητέρα του ηθοποιού να δηλώνει: “Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Είναι σαν να έχω ξαναγεννήσει το παιδί μου, ειλικρινά! Εύχομαι να μην συμβεί σε κανέναν άνθρωποι αυτό που συνέβη στον Γιώργο.

Ο οδηγός ταξί έσπασε τη σιωπή του και μίλησε στον ΑΝΤ1, μετά από την αθωωτική απόφαση, για την βόλτα που έκαναν το μοιραίο εκείνο βράδυ:

“Για φανταστείτε να έρθετε στη θέση μου, να ανοίξετε τα μάτια σας και να δείτε κάποιον από πάνω σας να σας τσιμπάει τη θηλή. Για πείτε μου πόσο λογικό σας φαίνεται να κοιτάξω αν φοράει γάντια ή όχι. Πού στηρίζεται σε ένα τέτοιο επιχείρημα. Μου είπε να βγούμε έξω, μου το πρότεινε, το θυμάμαι αυτό, το είπα και στο δικαστήριο και του είπα όχι δεν θέλω να βγω. Πριν από λίγο με είχε βγάλει να σβήσω τα φώτα και να κάνω αναστροφή στη θέα αστυνομικού αυτοκινήτου. Νιώθω αδικημένος, εξοργισμένος”.

Όσον αφορά το εάν ζήτησε ποτέ χρήματα από την οικογένεια του Γιώργου Καρκά, δήλωσε πως δεν το έκανε ποτέ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα