Οι Atenistas οργανώνουν ημέρα ανταλλαγής ρούχων και αξεσουάρ

Οι Atenistas οργανώνουν ημέρα ανταλλαγής ρούχων και αξεσουάρ

Οι Αθηναίοι στην πράξη ετοιμάζουν μία ημέρα αφιερωμένη στα ρούχα. ''Πάρε – Δώσε – Άλλαξε'' και κάνε χαρούμενο ένα συνάνθρωπό σου

Οι Αtenistas συνεχίζουν τις δράσεις τους και με σύνθημα: ''Άνοιξε ντουλάπες, μην πετάς τίποτα, απλά αντάλλαξε ή άλλαξε'' διοργανώνουν ημέρα ανταλλαγής ρούχων και αξεσουάρ.

Μας καλούν να περάσουμε μία ξεχωριστή Κυριακή στις 14/4, 14:00-19:00 στο Βρυσάκι (Βρυσακίου 17, Πλάκα, gmap) μαζί με τα... ρούχα και τα αξεσουάρ τα οποία δε θέλουμε πια.

Μπορούμε να τα ανταλλάξουμε ή και να μάθουμε διάφορα μικρά χρηστικά κόλπα για το πώς θα τα αλλάξουμε ή θα τα συνδυάσουμε. Σκεφτείτε πως κάτι που για σας είναι πλέον άχρηστο για κάποιον άλλο μπορεί να αποτελεί ένα μικρό στυλιστικό θησαυρό.

Ο κανόνας είναι ρητός: Δε γίνονται δεκτά αντικείμενα κουβαριασμένα, ιδρωμένα και φθαρμένα, ενώ δεν ανταλλάσονται εσώρουχα και μαγιό.

Τα αντικείμενα (ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ) που θα φέρετε μαζί σας θα πρέπει:

• να είναι καθαρά, διπλωμένα και/ή σιδερωμένα

• να είναι σε καλή κατάσταση, όχι φθαρμένα και να μπορεί ο νέος τους κάτοχος να τα χρησιμοποιήσει για καιρό.

• να είναι ρούχα, αξεσουάρ που κάποιος θα τα εκτιμήσει – π.χ. τέτοια που θα χαρίζατε ως δώρο σε φίλους ή θα σας άρεσε να σας χαρίσουν.

• να μην έχουν ελαττώματα ή να έχουν απλώς κάποιο μικρό ψεγάδι που διορθώνεται (π.χ. να λείπει ένα κουμπί)

Όλα τα αντικείμενα θα αξιοποιηθούν και ό,τι δεν επιλεχθεί την ημέρα της ανταλλαγής, θα δοθεί σε άτομα που το έχουν ανάγκη.

Την εκδήλωση θα ''ντύσει'' μουσικά ο Νικόλας Αδέσποτος και το ακουστικό του τρίο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Όταν τα καφάο μετατρέπονται σε έργα τέχνης...

Δέντρο από κουτιά γάλακτος για άπορους πολίτες

SHARE:

24Media Network