Οι εκδηλώσεις για τα 20 χρόνια από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου

Οι εκδηλώσεις για τα 20 χρόνια από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου

Αρκετές εκδηλώσεις έχουν προγραμματίσει φορείς και κινήσεις για να τιμήσουν τη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου στην επέτειο των 20 χρόνων από το θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

Δεν πρόκειται μόνο το ΠΑΣΟΚ να τιμήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου αλλά ήδη μια σειρά από χωριστές εκδηλώσεις έχουν ανακοινωθεί από φορείς και κινήσεις με τη συμμετοχή πρώην βουλευτών και στενών συνεργατών του Ανδρέα Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα, σήμερα Τετάρτη το ΠΑΣΟΚ με πρωτοβουλία του ΙΣΤΑΜΕ, διοργανώνει, στις 7 το βράδυ στην Αθηναΐδα, εκδήλωση-συζήτηση με ομιλητές την πρόεδρο του κόμματος Φώφη Γεννηματά, τον συγγραφέα Βασίλη Βασιλικό και τον καθηγητή Ηλία Νικολακόπουλο.

Οι εκδηλώσεις της Πέμπτης

Αύριο το πρωί στις 10.30 η Χαριλάου Τρικούπη έχει προγραμματίσει μνημόσυνο τρισάγιο στο Α’ Νεκροταφείο.

Εκδήλωση για την επέτειο του Ανδρέα Παπανδρέου διοργανώνει αύριο στις 8.30 το βράδυ το ΚΙΔΗΣΟ. Ο Γιώργος Παπανδρέου θα μιλήσει σε νεολαίους στα γραφεία του Ιδρύματος Παπανδρέου, στην οδό Πειραιώς.

Πρώην βουλευτές και συνεργάτες του Ανδρέα Παπανδρέου, πραγματοποιούν αύριο το απόγευμα, στο Πολεμικό Μουσείο, χωριστή εκδήλωση. Μεταξύ των προσκαλούντων είναι: Αρσένη Μαρία, Ασλάνης Κώστας, Βουνάτσος Δημήτρης, Ζιάγκας Ιωάννης, Μπαντουβάς Κώστας, Μωραΐτης Γιώργος, Παπαηλίας Ηλίας κ.α Οι ίδιοι θα κάνουν τρισάγιο στο τάφο του Ανδρέα το μεσημέρι της Πέμπτης.

Τέλος έκθεση φωτογραφίας για τη δράση του Α. Παπανδρέου στο Ζάππειο ξεκινά, από αύριο έως το Σάββατο με πρωτοβουλία του ομίλου «Ανδρέας Παπανδρέου- ο ιστορικός ηγέτης» και της ΑΜΚΕ «Δεν λησμονώ».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα