Οι επιστολές που ο Λεμπιδάκης υπέγραφε με το αίμα του

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης
Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης EUROKINISSI

Στο φως της δημοσιότητας επιστολές που ο κρητικός επιχειρηματίας απέστειλε στην οικογένειά του, όσο καιρό βρισκόταν υπό ομηρία

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται οι επιστολές που ο Μ. Λεμπιδάκης έγραφε στην οικογένειά του, όσο καιρό βρισκόταν στα χέρια των απαγωγέων του.   

Μία από τις επιστολές που φέρει ημερομηνία 22 Αυγούστου και παραλήπτες είναι τα παιδιά του επιχειρηματία,  αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Aγόρια μου,

Καταλαβαίνω τη μεγάλη δοκιμασία που περάσατε. Μου δείχνει πως την ευτυχία στη ζωή δεν πρέπει να τη θεωρούμε δεδομένη και πρέπει να έχουμε ψυχική δύναμη για τα δύσκολα που μπορεί να έρθουν...Θέλω να πιστεύω πως παρά το μεγάλο σοκ και την αγωνία σας μπορέσατε να ανταποκριθείτε στα μαθήματά σας. Και ότι σταθήκατε στη μανούλα, τον παππού, τη γιαγιά, τον θείο δίνοντάς τους κουράγιο με τη νεανική σας αισιοδοξία. Αγωνιώ να βρεθώ δίπλα σας για να μου πείτε τα σχέδιά σας και να συζητήσουμε γι αυτά. Ελπίζω και εύχομαι να χουμε λίγο χρόνο μαζί τον Σεπτέμβρη όπου όποτε και για ό,τι θέλετε να κάνουμε. Σας σκέφτομαι και σας αγαπώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου. Θέλω να σας δω να προοδεύετε να δημιουργείτε μα πάνω απ΄όλα να 'στε ασφαλείς και ευτυχισμένοι άνθρωποι αγαπητοί στην κοινωνία".

Οι επιστολές που ο Λεμπιδάκης υπέγραφε με το αίμα του

Ακόμη δύο επιστολές που είδαν το φως της δημοσιότητας, εστάλησαν ως δείγμα πως ο επιχειρηματίας είναι καλά στην υγεία του και προκειμένου οι συγγενείς του να πιεστούν για να καταβάλουν το ποσό που ζητούσαν οι απαγωγείς,

Στην πρώτη απευθύνεται στη σύζυγο και τα παιδιά του και περιγράφει λεπτομέρειες από πρόσφατο ταξίδι τους στη Γερμανία, προκειμένου να επιβεβαιώσει πως πρόκειται για τον ίδιο.

Οι επιστολές που ο Λεμπιδάκης υπέγραφε με το αίμα του


Η δεύτερη επιστολή γράφτηκε 24 ημέρες μετά την απαγωγή του επιχειρηματία και σε αυτήν δηλώνει ότι αγγίζει τα όρια της ανθρώπινης υπομονής.

Οι επιστολές που ο Λεμπιδάκης υπέγραφε με το αίμα του

Πληροφορίες: cretalive/Πατρίς, bloko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπόθεση Λεμπιδάκη: Η κωδική ονομασία 'μωρό' και οι εκβιασμοί περί αυτοκτονίας

Υπόθεση Λεμπιδάκη: Tι δήλωσαν στις καταθέσεις τους ο 45χρονος αγρότης και ο μεσίτης

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Το χρονικό της απαγωγής, οι έρευνες και τα ευρήματα

SHARE:

24Media Network