Οι 'Μαυροπράσινοι εμπρηστές' πίσω απ' τις δηλητηριάσεις τροφίμων - Απειλούν με σφαίρες

Το καμμένο τζιπ κυνηγού στου Ζωγράφου, για τον εμπρησμό του οποίου ανέλαβε το Σάββατο (28.10.2017) την ευθύνη η ομάδα ALF - Πυρηνας Μαυροπρασινων Εμπρηστων των αντισπισιστών. Η ομάδα με την ίδια ανακοίνωση με ανάρτηση της σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ανέλαβε την ευθύνη και για τον εμπρησμό ενός φορτηγού ψυγείου κρεοπωλείου.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Το καμμένο τζιπ κυνηγού στου Ζωγράφου, για τον εμπρησμό του οποίου ανέλαβε το Σάββατο (28.10.2017) την ευθύνη η ομάδα ALF - Πυρηνας Μαυροπρασινων Εμπρηστων των αντισπισιστών. Η ομάδα με την ίδια ανακοίνωση με ανάρτηση της σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ανέλαβε την ευθύνη και για τον εμπρησμό ενός φορτηγού ψυγείου κρεοπωλείου. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Σε κείμενό τους που ανήρτησαν στο διαδίκτυο αναφέρουν: "Στηρίζουμε κάθε μορφή επίθεσης με κάθε συνέπεια ενάντια σε αυτούς που βασανίζουν και κερδοφορούν εις βάρος των ζώων" - Ποιους βάζουν στο στόχαστρό της

Οι «Μαυροπράσινοι εμπρηστές», οι οποίοι βρίσκονται πίσω από τη δηλητηρίαση τροφών στο πλαίσιο της «Πράσινης Νέμεσις πράξη 3» που είχε κινητοποιήσει την Αντιτρομοκρατική πριν από τα Χριστούγεννα, ανέλαβαν με νέο κείμενο που ανήρτησαν σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου την ευθύνη για τον εμπρησμό δύο οχημάτων στην περιοχή του Ζωγράφου.

Οι συντάκτες του κειμένου απειλούν ευθέως πως «δεν κάνουμε διακρίσεις μεταξύ μεγάλων εταιριών ή μικρών μαγαζιών σε γειτονιές καθώς όλα αυτά είναι κομμάτι του ίδιου συστήματος. Με την ίδια οργή και θέληση θα σπάσουμε ένα συνοικιακό κρεοπωλείο, και με την ίδια οργή και θέληση θα κάψουμε τις εγκαταστάσεις μια μεγάλης εταιρίας ή θα φυτέψουμε μια σφαίρα στα κεφάλια αυτών που είναι υπεύθυνοι για αυτές τις "δουλειές"».

ADVERTISING

Καταλήγοντας αναφέρουν: «Στηρίζουμε κάθε μορφή επίθεσης με κάθε συνέπεια ενάντια σε αυτούς που βασανίζουν και κερδοφορούν εις βάρος των ζώων με κάθε τρόπο και δεν αρκούμαστε μόνο στις υλικές ζημιές. Επίσης δεν αρκούμαστε μόνο στις επιθέσεις σε εργασιακούς χώρους, μαγαζιά ή μέσα που χρησιμοπούνται για την εκμετάλευση των ζώων αλλά στηρίζουμε κάθε μορφή επίθεσης στα σπίτια τους και σε κάθε ιδιωτική τους περιουσία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αντιεξουσιαστές προειδοποιούν: Δηλητηριάσαμε προϊόντα με υδροχλωρικό οξύ

SHARE:

24Media Network