Οικογένεια Ειδικού Φρουρού: 'Με επίγνωση του μεγέθους του κακού που έγινε ζητάμε ταπεινά συγγνώμη'

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗ ΓΑΔΑ  ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

'Ξαφνικά η περηφάνια για τον ήρωά μας, που με κίνδυνο της ζωής του άσκησε το υπηρεσιακό του καθήκον, έγινε θρήνος για εμάς, την οικογένειά του' αναφέρει ανακοίνωση της οικογένειας

«Εμείς, η οικογένεια του Ειδικού Φρουρού που κατηγορείται για την αποτρόπαια πράξη της αφαίρεσης της ζωής ενός συνανθρώπου μας, συναισθανόμενοι το βαρύ πένθος της συζύγου και των τέκνων του εκλιπόντος, Καλλιάνθης, Νικολάου και Αθανασίας, μέσα από την καρδιά μας και με πόνο ψυχής συλλυπούμαστε ειλικρινά.

Γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει επιστροφή για το κακό που έγινε. Μεγαλύτερη αξία από την ανθρώπινη ζωή δεν υπάρχει. Με επίγνωση του μεγέθους του κακού που έγινε στην οικογένεια του εκλιπόντος, ζητάμε ταπεινά συγγνώμη. Αισθανόμαστε βαθιά το μέγεθος των τραγικών στιγμών της οικογένειας. Το ίδιο δράμα ζούμε και εμείς, που το παιδί μας που αναθρέψαμε με τόση αγάπη, οδηγήθηκε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

ADVERTISING

Ξαφνικά η περηφάνια για τον ήρωά μας, που με κίνδυνο της ζωής του άσκησε το υπηρεσιακό του καθήκον, έγινε θρήνος για εμάς, την οικογένειά του. Ελπίζουμε ο Θεός να σταλάξει βάλσαμο στους ανθρώπους που πενθούν για την απώλεια του δικού τους ανθρώπου και συνανθρώπου μας που τόσο άδικα χάθηκε και να γαληνέψει την ψυχή του παιδιού μας για να μπορέσει να ζητήσει συγχώρεση από τον Μεγαλοδύναμο για την αδικαιολόγητη πράξη του» αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια του Ειδικού Φρουρού.

Πηγή: alphafm

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καστοριά: Απίστευτοι οι ισχυρισμοί του αστυνομικού - φονιά

Στον εισαγγελέα Καστοριάς ο αστυνομικός που δολοφόνησε τον οδηγό ταξί

Δολοφονία οδηγού ταξί στην Καστοριά: Τον εκτέλεσε με το προσωπικό του πιστόλι

SHARE:

24Media Network