ΟΛΜΕ-ΔΟΕ: 24ωρη απεργία καθηγητών και δασκάλων την Τετάρτη

ΟΛΜΕ-ΔΟΕ: 24ωρη απεργία καθηγητών και δασκάλων την Τετάρτη
Συγκέντρωση εκπαιδευτικών (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι διαμαρτύρονται στην εφαρμογή της ατομικής αξιολόγησης.

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν δάσκαλοι και καθηγητές της ΟΛΜΕ-ΔΟΕ, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, καθώς συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών ενάντια στην αξιολόγηση που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας

Η ανακοίνωση της Γενικής Συνέλευσης Προέδρων των ΕΛΜΕ

“Σας ενημερώνουμε ότι η ΓΣ των Προέδρων των ΕΛΜΕ υπερψήφισε με συντριπτικά ποσοστά (95,5% το πλαίσιο αιτημάτων και 100% το πρόγραμμα δράσης) την εισήγηση της ΟΛΜΕ.

Ως εκ τούτου υπερψηφίστηκαν τόσο η απεργία αποχή από την ατομική αξιολόγηση, όσο και η απεργία της 15ης Φεβρουαρίου και οι επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας ενάντια στην ατομική αξιολόγηση.

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην 24ωρη απεργία ΟΛΜΕ-ΔΟΕ και στο συλλαλητήριο στα Προπύλαια στις 15/2/23 στις 10.30πμ.

Καλούμε σε απεργία αποχή από την ατομική αξιολόγηση, με πρώτο βήμα τη μη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας αξιολόγησης.

Προκηρύσσουμε 3ωρες στάσεις εργασίας για την πρώτη ή τη δεύτερη βάρδια εργασίας για τη Δευτέρα 13/2 και την Τρίτη 14/2 στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης του ν.4823/21 και της ΥΑ 9950/ΓΔ5/27-01-23 (παρακολούθηση μαθημάτων από αξιολογητές κλπ).

Καλούμε σε συσπείρωση στην Ομοσπονδία και σε δυναμικό αγώνα για να ανατρέψουμε το νόμο 4823/21 και την αξιολόγηση”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα