Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε τη μικρή Ελεωνόρα

Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε τη μικρή Ελεωνόρα
Το ογκολογικό νοσοκομείο "Ελπίδα" Μαριάννα Βαρδινογιάννη, όπου νοσηλεύεται η μικρή Ελεωνόρα. www.elpida.org

Η μόλις δυο ετών Ελεωνόρα διαγνώστηκε τον Νοέμβριο του 2018 με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου και οι γονείς της απευθύνουν έκκληση μέσω σελίδας στο Facebook, ώστε να εξασφαλίσουν τη ζωή που πραγματικά αξίζει το κοριτσάκι τους.

Η μικρή Ελεωνόρα είναι δύο ετών και διαγνώσθηκε με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου με μεταστάσεις σε όλα της τα οστά τον Νοέμβριο του 2018. Από τότε νοσηλεύεται στο ογκολογικό νοσοκομείο “Ελπίδα” Μαριάννα Βαρδινογιάννη με τις πιθανότητες επιβίωσής της να κυμαίνονται μεταξύ 30 με 50%, αλλά μέχρι στιγμής η Ελεωνόρα έχει αποδειχθεί μαχητής.

Οι γονείς της, ο Πέτρος Συμεωνίδης και η σύζυγός του, Μυρτώ, θέλοντας να της προσφέρουν τη ζωή που της αξίζει, απευθύνουν έκκληση μέσω Facebook για τη συγκέντρωση χρημάτων, ώστε να εξασφαλίσουν πρόσβαση σε θεραπείες στο εξωτερικό, αλλά και για να στηρίξουν οικονομικά τη μονάδα στην οποία νοσηλεύεται το μικρό τους κοριτσάκι.

Η μικρή Ελεωνόρα και οι γονείς της, Πέτρος και Μυρτώ. Facebook: EleonoraWins

Έχουν δημιουργήσει μία σελίδα στο Facebook με το όνομα EleonoraWins, μέσω της οποίας προωθούν συγκεκριμένα προϊόντα για να μπορέσουν να πετύχουν τον στόχο τους. Βέβαια, όποιος επιθυμεί μπορεί να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια μέσω δωρεάς σε λογαριασμό συγκεκριμένης τράπεζας, ο οποίος αναγράφεται στο κείμενο της έκκλησής τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα