Απολογία Λιγνάδη: “Η ανακρίτρια αντιμετωπίζει την υπόθεση αλληθωρίζοντας”

Απολογία Λιγνάδη: “Η ανακρίτρια αντιμετωπίζει την υπόθεση αλληθωρίζοντας”

Ο προφυλακισμένος κατηγορούμενος αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις της ανακρίτριας.

Περίπου μισή ώρα παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις της δικαστικής λειτουργού για τις συμπληρωματικές διώξεις που έχουν ασκηθεί σε βάρος του σκηνοθέτη.

Ο κατηγορούμενος αφού υπέβαλε ένα υπόμνημα 100 σελίδων, υποστήριξε πως δεν θα απαντήσει σε ερωτήσεις, κάνοντας λόγο για προκατάληψη της ανακρίτριας. «Καταγγείλαμε προκατάληψη ανακρίτριας και αρνηθήκαμε να απαντήσουμε σε ερωτησεις της», ανέφερε ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας.

Σε δηλώσεις του, ο Αλέξης Κούγιας έδωσε ένα στίγμα της υπερασπιστικής γραμμής. «Είναι απαράδεκτο να εμπλέκονται δικαστές και εισαγγελείς σε επιχειρηματικά παιχνίδια. Η ανακρίτρια συνεχίζει να αντιμετωπίζει την υπόθεση αλληθωρίζοντας και δεν έχει ικανοποιήσει κανένα από τα αιτήματα μας» ανέφερε κάνοντας λόγο για «όνειδος» αναφορικά με τη δικογραφία.

Ενέμεινε δε στο ότι η υπόθεση έχει ως μόνο στόχο «να σταματήσει η προσπάθεια της κυβέρνησης για την επένδυση του Ελληνικού». Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε για το Δημήτρη Λιγνάδη: «έχει τα πάθη του αλλά ποτέ δεν ήταν βιαστής».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα