Ομολογία σοκ του προπονητή της 11χρονης: “Είχαμε σχέση, δεν αποδέχομαι τον βιασμό”

Ομολογία σοκ του προπονητή της 11χρονης: “Είχαμε σχέση, δεν αποδέχομαι τον βιασμό”
shutterstock

H ωμή ομολογία του εγκλήματος της σεξουαλικής κακοποίησης της 11χρονης αθλήτριας της ιστιοπλοΐας από τον ίδιο τον θύτη.

Παγώνει το αίμα, σταματάει ο νους. Ο φερόμενος βιαστής της 11χρονης αθλήτριας που αποφάσισε να μιλήσει μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου, εμφανίστηκε στο MEGA για να τοποθετηθεί για όσα τον κατηγόρησαν, με τον εισαγγελέα να έχει αναλάβει την έρευνα. Ο ίδιος, σοκάροντας όσους άκουσαν την ομολογία του, ισχυρίστηκε πως είχε σχέση (…) με το ανήλικο τότε κοριτσάκι, μη αποδεχόμενος τον όρο “βιασμός”.

Ο φερόμενος δράστης δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας και υποστήριξε πως δεν βρίσκει τίποτα παράλογο στη “σχέση” αυτή, ενώ μιλάμε για ξεκάθαρη παιδεραστία χωρίς ελαφρυντικά.

Ο προπονητής, ο οποίος πλέον ζει μόνιμα σε νησί, υποστήριξε πως είχε την “συναίνεση” του 11χρονου κοριτσιού, όταν γίνονταν όσα παραδέχεται ότι έκανε.

“Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη βιασμός, γιατί η λέξη βιασμός πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. Οταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω ότι υπάρχει βιασμός. Απεναντίας, τα συναισθήματα που είχα και είχαν εκδηλωθεί και είχαμε συμφωνήσει ότι όταν μεγάλωνε λίγο ακόμα θα παντρευτούμε”, είπε χαρακτηριστικά, σε μια ομολογία που πραγματικά δεν μπορεί να χωρέσει στην κοινή λογική.

“Κάναμε γιορτές στο σπίτι μου με τους γονείς μου και στο σπίτι της. Ημουν ερωτευμένος και είχα αποκλείσει τη ζωή μου από κάθε άλλη γυναίκα, οποιαδήποτε γιατί δεν βρήκα κάτι καλύτερο από αυτήν”, πρόσθεσε, περιγράφοντας ως “γυναίκα” ένα ανήλικο παιδί που βρέθηκε στα χέρια του.

Συνεχίζοντας είπε: “Την αγαπάω. Βιασμός δεν μπορεί να γίνει. Μία φορά θα γίνει. Το ήθελε περισσότερο από εμένα. Δηλαδή μια κοπέλα δεν μπορεί να παντρευτεί μικρή; Εμένα μου έπεσε κεραμίδι στο κεφάλι. Περίμενα ένα κορίτσι που εγώ δεν της επέβαλλα ποτέ κάτι. Απεναντίας δεν το ήθελα”.

Απαντώντας για το αν η σχέση ήταν σεξουαλική, είπε πως όταν το κορίτσι ήταν 11 ετών δεν είχε ακόμη επαφές μαζί της.

“Σίγουρα πλατωνικό ήταν. Αλλά όσο μεγάλωνε και εμένα μου άρεσε που προερχόταν από μια φτωχή οικογένεια. Είχα και έχω συναισθήματα για εκείνη. Ηταν μεγαλύτερη από 12. Δεν το έβλεπα κακό. Ήθελα να την παντρευτώ”, πρόσθεσε ενώ είπε πως οι ερωτικές επαφές της ξεκίνησαν σε “μεγαλύτερη ηλικία”, χωρίς να πει όμως πότε. Σημείωσε δε, πως “παλιότερα οι γάμοι γίνονταν με τα κορίτσια να είναι σε τόσο μικρές ηλικίες”, κάτι που δεν θεωρεί “κακό”.

“Πήγα και βρήκα τον πατέρα της. Έβλεπε ότι ήμασταν φουλ ερωτευμένοι. Εγώ ήθελα να πάω να του τα πω όπως είναι. Αφού φαινότανε, δεν ξεκόλλαγε τα μάτια της από πάνω μου. Ήθελα να τον πιάσω να του πω ότι θέλω να την παντρευτώ. Ηταν λίγο πιο σκληρός ως πατέρας. Την αγαπάω ρε γαμώτο. Μόλις 16 χρόνια διαφορά είχαμε. Δεν μου έλεγαν στην αρχή, ξέκοψε. Την περίμενα να μεγαλώσει να με διαλέξει μόνη της. Είχα δεσμό και την χώρισα για αυτή τη κοπέλα. Δεν μπορούσα να κοιτάξω άλλη κοπέλα. Είχα πολύ αληθινά συναισθήματα για εκείνη”. Είπε ακόμη ότι όταν έγινε γνωστή η σχέση τους εκείνος απολύθηκε.

Την Πέμπτη, η νεαρή αθλήτρια μίλησε στο Open και ανέφερε: “Ηταν βιασμός με όλο το νόημα. Ημουν τότε 11 χρόνων. Ημουν σε σοκ και, αντί να με στηρίζουν, ήθελαν να με καταστρέψουν. Ηταν πάρα πολύ δύσκολο. Απλά, δεν ήθελα να το περάσει και η οικογένειά μου τότε”.

Για την αθλήτρια ενημέρωσε η Σοφία Μπεκατώρου, και η υπόθεση δεν έχει παραγραφεί.

“Επικοινώνησα με τη Σοφία Μπεκατώρου, στέλνοντάς της ένα μήνυμα υποστήριξης, όπως θα έχει λάβει πολλά άλλα. Δεν είχα πρόθεση να μιλήσω στην αρχή και της έστειλα ένα μήνυμα, της είπα κάποια πράγματα. Της είπα, απ’ έξω απ’ έξω, τι μου έχει συμβεί και έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία” τόνισε η κοπέλα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα