On air τσακωμός Βασιλακόπουλου με Καπραβέλο: “Δημιουργείτε εντυπώσεις συνεχώς!”

On air τσακωμός Βασιλακόπουλου με Καπραβέλο: “Δημιουργείτε εντυπώσεις συνεχώς!”
On air τσακωμός Βασιλακόπουλου με Καπραβέλο youtube printscreen - skai tv

Ένταση επικράτησε μεταξύ του Διευθυντή ΜΕΘ, Ν. Καπραβέλου και του καθηγητή Πνευμονολογίας, Θ. Βασιλακόπουλου, σε κοινή τηλεοπτική τους εμφάνιση, με αφορμή τις ελλείψεις στις ΜΕΘ.

Ανέβηκαν οι τόνοι το πρωί της Κυριακής (22/08) μεταξύ του Διευθυντή ΜΕΘ, Νίκου Καπραβέλου και του καθηγητή Πνευμονολογίας, Θεόδωρου Βασιλακόπουλου, σε κοινή τηλεοπτική τους εμφάνιση στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Αφορμή του τσακωμού των δύο ανδρών αποτέλεσε η περιγραφή του πρώτου για την κατάσταση που επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου (21/08) στο νοσοκομείο Παπανικολάου όταν λόγω έλλειψης κρεβατιού σε ΜΕΘ οι γιατροί κλήθηκαν να διαλέξουν αν θα έβαζαν στην μονάδα ένα παιδί με καρκίνο ή έναν πολίτη που δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

“Εμείς χθες περάσαμε μια τραγική μέρα τα κρεβάτια ΜΕΘ πλέον είναι γεμάτα… Είχα δίλημμα, έναν εφιάλτη, ένα 22 χρονών παιδί με λευχαιμία που ήθελε εντατική, δεν είχαμε κρεβάτι, και έναν 62 χρονών COVID ανεμβολίαστο ο οποίος ήθελε κρεβάτι ΜΕΘ. Υπήρξε αναστάτωση σε όλο το νοσοκομείο. Όλη η Βόρεια Ελλάδα είναι γεμάτη, χρειάζεται να δώσουμε άλλες κλίνες ΜΕΘ” είπε αρχικά ο κ. Καπραβέλος.

Η παραπάνω δήλωση δεν άρεσε καθόλου στον κ. Βασιλακόπουλο, ο οποίος εξέφρασε έντονα τις ενστάσεις του, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση.

Ακολουθεί ο επίμαχος διάλογος:

Βασιλακόπουλος: Αυτήν τη στιγμή η πληρότητα που έχουμε στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή σε μονάδες εντατικής θεραπείας είναι κάτω από το 50%. Αν δεν έβρισκε το παλικάρι ο άλλος 64χρονος στο Παπανικολάου, κάπου αλλού θα έβρισκε, σε κάποιο άλλο νοσοκομείο.

Καπραβέλος: Όχι, δεν είναι έτσι κ. Βασιλακόπουλε, μην στρογγυλεύετε τα πράγματα.

Βασιλακόπουλος: Κύριε Καπραβέλο έχουμε 100% πληρότητα σε όλη την Ελλάδα στις ΜΕΘ;

Καπραβέλος: Κύριε Βασιλακόπουλε, δεν υπάρχει κρεβάτι εντατικής σε όλη την Βόρειο Ελλάδα. Σε παρακαλώ… Κανένα! Ούτε για Covid, ούτε για non Covid. Κύριε Βασιλακόπουλε, εμείς τραβήξαμε τα ελέη του Χριστού.

Βασιλακόπουλος: Δημιουργείτε εντυπώσεις συνεχώς. Συγχαρητήρια που τα καταφέρατε.

Καπραβέλος: Σεβαστείτε…

Βασιλακόπουλος: Μην μου κάνετε ηθικό μάθημα τώρα…

Το εν λόγω περιστατικό μετά το 21ο λεπτό του παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα