Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Εύβοια – Καλύτερη εικόνα σε Θεσσαλονίκη και Ροδόπη

Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Εύβοια – Καλύτερη εικόνα σε Θεσσαλονίκη και Ροδόπη
Φωτιά στην Εύβοια evima.gr

Οριοθετημένη είναι πλέον η πιο δύσκολη φωτιά κοντά στον Κάραβο Αλιβερίου, ενώ κάηκαν περίπου 45-50 στρέμματα δάσους - Καλύτερη εικόνα στις φωτιές της Ροδόπης και στην Περαία.

Οριοθετήθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι σε δασική έκταση στην Δημοτική Ενότητα Ταμιναίων Αλιβερίου πάνω από την Εθνική Οδό Αλιβερίου-Λέπουρων και δυτικά από τον οικισμό Κάραβος, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύσουν σπίτια και περιουσίες.

Από την φωτιά που ήταν η πιο δύσκολη που αντιμετώπισε σήμερα και μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική, κάηκαν περίπου 45-50 στρέμματα δάσους.

Στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν μέχρι να τεθεί η υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά, 34 πυροσβέστες, με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 10 οχήματα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Την ίδια στιγμή, καλύτερη εικόνα παρουσιάζουν οι φωτιές που έχουν ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση, στη Ξυλαγανή Ροδόπης, δίχως να κινδυνεύει κατοικημένη περιοχή, στην οποία επιχειρούν 33 άντρες της Πυροσβεστικής με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 10 οχήματα και δύο αεροσκάφη και σε αγροτοδασική έκταση και αμπελώνες, στην Περαία Θεσσαλονίκης, κοντά στην ακτή και χωρίς να κινδυνεύουν σπίτια, όπου επιχειρούν 31 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 8 οχήματα, ένα ελικόπτερο και συνδράμουν μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα