Οριοθετήθηκε σύντομα φωτιά που ξέσπασε στην Σπιάντζα Πύργου

Οριοθετήθηκε σύντομα φωτιά που ξέσπασε στην Σπιάντζα Πύργου
Φωτιά (Φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

H επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και πλέον έχει οριοθετηθεί η φωτιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση και καλαμιές από δύο διαφορετικές εστίες και πλησίασε επικίνδυνα τα σπίτια της περιοχής. Ένας πολίτης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους

Άμεσα οριοθετήθηκε φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε χαμηλή βλάστηση και έκταση με καλαμιές, στην περιοχή Σπιάντζα Πύργου Ηλείας.

Η φωτιά ξέσπασε από δύο διαφορετικές εστίες και πλησίασε επικίνδυνα τα σπίτια της περιοχής, όμως η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και δεν κινδύνευσαν. Ένας πολίτης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους εξαιτίας αναπνευστικών προβλημάτων που αντιμετώπισε.

Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις που παραμένουν στο σημείο και επιχειρούν μέχρι να τεθεί η φωτιά υπό πλήρη έλεγχο, αποτελούμενες από 41 άντρες με 15 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, υδροφόρες ΟΤΑ και ένα ελικόπτερο. Αντίστοιχα οριοθετημένα είναι όλα τα πύρινα μέτωπα που προκάλεσαν την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής νωρίτερα σήμερα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version