ΟΣΥ: Βλάβη και όχι φωτιά σε λεωφορείο στου Ζωγράφου

ΟΣΥ: Βλάβη και όχι φωτιά σε λεωφορείο στου Ζωγράφου

Βλάβη παρουσιάστηκε σε λεωφορείο που εκτελούσε τη γραμμή Πειραιάς - Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, με πολλούς να νομίζουν πως ξέσπασε φωτιά στο όχημα. Η ανακοίνωση της ΟΣΥ.

Αναστάτωση επικράτησε νωρίς το πρωί της Τρίτης (09/11) σε αστικό λεωφορείο στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, όταν εμφανίστηκε μια βλάβη που σκόρπισε τον πανικό.

Συγκεκριμένα, στο λεωφορείο Ε90 που κάνει τη διαδρομή Πειραιά- Πανεπιστημιούπολη λόγω αλλαγής κολλάρου στο ψυγείο βγήκαν υδρατμοί από τη μηχανή, με ορισμένους επιβάτες και περαστικούς να πανικοβάλλονται, καθώς νόμισαν πως ξέσπασε φωτιά.

Μάλιστα, η είδηση περί φωτιάς στο λεωφορεί κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ, με την ΟΣΥ να εκδίδει ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για “fake news”.

Σημειώνεται, πως το λεωφορείο ήταν γεμάτο φοιτητές που πήγαιναν στις σχολές τους, οι οποίοι δεν κινδύνεψαν, ωστόσο βγήκαν εγκαίρως από το όχημα για λόγους ασφαλείας.

Η ανακοίνωση της ΟΣΥ:

“Η Ο.ΣΥ.Α.Ε. διαψεύδει κατηγορηματικά είδηση που μεταδόθηκε και αφορά σε περιστατικό φωτιάς σε λεωφορείο, σήμερα το πρωί στην Πανεπιστημιούπολη.

Αυτό που πραγματικά συνέβη ήταν μια βλάβη στο κολάρο νερού, η οποία δημιούργησε ατμούς και επιδιορθώθηκε επί τόπου, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να εκτελεί κανονικά τα δρομολόγια του.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το θέμα οφείλεται σε παρανόηση και όχι σε διασπορά πλαστών ειδήσεων”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα