Παιδιά "συνέλαβαν" 59χρονο που επιχείρησε να πετάξει σε κάδο πέντε κουτάβια

Παιδιά "συνέλαβαν" 59χρονο που επιχείρησε να πετάξει σε κάδο πέντε κουτάβια

Χάρη σε μια παρέα παιδιών στην Καλαμάτα συνελήφθη ένας 59χρονος και σώθηκαν πέντε νεογέννητα σκυλιά, τα είχε βάλει σε σακούλα με σκοπό να τα πετάξει σε κάδο απορριμάτων

Στα χέρια της αστυνομίας, χάρη στην κινητοποίηση μιας παρέας παιδιών, έπεσε ένας 59χρονος ημεδαπός, ο οποίος αποπειράθηκε να πετάξει σε κάδο απορριμάτων στην Καλαμάτα πέντε νεογέννητα σκυλιά, τα οποία είχε βάλει σε πλαστική σακούλα.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης (23/09). Σύμφωνα με τον Φιλοζωικό Όμιλο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, τα παιδιά που έκαναν ποδήλατο, είδαν τον 59χρονο να πλησιάζει ένα κάδο για να πετάξει μία σακούλα με "περίεργο" περιεχόμενο. Πλησίασαν και τον ρώτησαν τι είχε η σακούλα και αυτός τους έβρισε, μπήκε στο αυτοκίνητό του μαζί με τη σακούλα και έφυγε.

Τα παιδιά τον ακολούθησαν και όταν αυτός σταμάτησε σε άλλο κάδο, λίγο πιο πέρα, εμφανίστηκαν πάλι μπροστά του ενώ από το σημείο πέρασε εκείνη τη στιγμή και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι ενημερώθηκαν σχετικά, προχωρώντας στη σύλληψη του.

Ο Φιλοζωικός Όμιλος κατέθεσε μήνυση ενώ τα σκυλάκια παρελήφθησαν από τον ΦΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network