Παιδοκτονία στην Κέρκυρα: Εκ νέου αναπαράσταση ζητά η δικηγόρος της μητέρας

Φωτογραφία από το corfu tv

Εκτός της αναπαράστασης στον τόπο του εγκλήματος, η δικηγόρος της μητέρας της 29χρονης ζήτησε και ιατροδικαστική εξέταση για να διερευνηθεί αν διεπράχθη και σεξουαλικό έγκλημα.

Την εκ νέου αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος ζήτησε η πολιτική αγωγή για τη στυγερή δολοφονία της 29χρονης από τον πατέρα της που σήμερα κρίθηκε ομόφωνα, από τις δικαστικές αρχές Κέρκυρας, προφυλακιστέος.

Εκτός της αναπαράστασης στον τόπο του εγκλήματος, η δικηγόρος της μητέρας της 29χρονης φέρεται πως ζήτησε παράλληλα και συμπληρωματική ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί αν διεπράχθη και σεξουαλικό έγκλημα.

ADVERTISING

Το κουβάρι του στυγερού φονικού στην Κέρκυρα, με τον πατέρα παιδοκτόνο που έθαψε, μετά από επτά συνεχή χτυπήματα με σιδερόβεργα, το άψυχο σώμα της κόρης του στην αυλή του σπιτιού του και σήμερα εμφανίστηκε μετανιωμένος στο δικαστήριο ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του, φέρεται πως θα «ξετυλίξει η επιπρόσθετη αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος και η επικειμένη, εκτενέστατη, συμπληρωματική ιατροδικαστική εξέταση.

Ο 52χρονος κατηγορούμενος αναμένεται άμεσα να μεταφερθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα εκτός Κέρκυρας, ενώ η κατηγορία που τον βαραίνει μέχρι αυτή την ώρα είναι η ανθρωποκτονία από πρόθεση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Έγκλημα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παιδοκτονία στην Κέρκυρα: Τι είχε καταγγείλει η 29χρονη ένα χρόνο πριν

Δολοφονία Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε ο παιδοκτόνος - Τι κατέθεσε

Έγκλημα στην Κέρκυρα: Τα τελευταία λόγια της 29χρονης πριν πέσει νεκρή από τα χέρια του πατέρα της

Κέρκυρα: Ο σκύλος έδειξε πού ήταν θαμμένη η 29χρονη - Σαν "Χάτσικο" την περιμένει να επιστρέψει

SHARE:

24Media Network