Παιδοκτονία στην Κέρκυρα: Τι είχε καταγγείλει η 29χρονη ένα χρόνο πριν

Παιδοκτονία στην Κέρκυρα: Τι είχε καταγγείλει η 29χρονη ένα χρόνο πριν

Παρά το γεγονός ότι η 29χρονη είχε απευθυνθεί στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για βίαιη συμπεριφορά του πατέρα της, εκεί απλώς κατέγραψαν το συμβάν. Τι είχε πει επακριβώς για το περιστατικό.

Στην αστυνομία είχε απευθυνθεί η 29χρονη που δολοφόνησε ο ίδιος της πατέρας στην Κέρκυρα, έναν χρόνο πριν το φριχτό έγκλημα.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του παιδοκτόνου, Βασίλης Νουλέζας, μιλώντας στο Open, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν ο 52χρονος εμφανίστηκε στο επαγγελματικό σχολείο που φοιτούσε η κοπέλα και προσπάθησε με βία να την πάρει μαζί του.

ADVERTISING

Η κοπέλα κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας είχε αναφέρει στους αστυνομικούς ότι ο πατέρα της παρεμβαίνει συνεχώς στην προσωπική της ζωή παρά την ηλικία της. "Ήθελε με τη βία να την βάλει στο αυτοκίνητο και να αναχωρήσουν. Εκείνη αντιδρούσε, δεν συμφωνούσε. Και τότε ο διευθυντής του σχολείου την παρέπεμψε σε κοινωνική λειτουργό, η οποία στη συνέχεια την έστειλε απευθείας στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου καταγράφηκε το συμβάν", δήλωσε ο δικηγόρος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στις 31/1/2018 ο 52χρονος πήγε στο τμήμα για να ενημερωθεί για την καταγγελία της κόρης του. Εκεί είχε δηλώσει ότι δεν θα επαναληφθεί παρόμοια συμπεριφορά.

Πηγή: 

corfutvnews

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Έγκλημα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δολοφονία Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε ο παιδοκτόνος - Τι κατέθεσε

Ιατροδικαστής για παιδοκτόνο: "Είναι κτηνωδία - Τη χτύπησε με μανία 7 φορές"

Κέρκυρα: Ο σκύλος έδειξε πού ήταν θαμμένη η 29χρονη - Σαν "Χάτσικο" την περιμένει να επιστρέψει

Θύματα ενδοοικογενειακής βίας 8 στις 10 κακοποιημένες Ελληνίδες

SHARE:

24Media Network