Δολοφονία Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε ο παιδοκτόνος - Τι κατέθεσε

Φωτογραφία από το corfu tv

Ο δικηγόρος του 52χρονου θύτη έχει ζητήσει ψυχιατρική γνωμάτευση για τον πελάτη του υποστηρίζοντας ότι ήταν σε κατάσταση ψυχικής διαταραχής.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 52χρονος παιδοκτόνος ο οποίος δολοφόνησε την 29χρονη Αγγελική το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην Κέρκυρα.

Η απολογία του διήρκεσε περίπου δύο ώρες, ενώ, ως παράσταση πολιτικής αγωγής εμφανίστηκε δικηγόρος εξουσιοδοτημένη από τη μητέρα του θύματος, με την οποία, η άτυχη 29χρονη είχε να μιλήσει για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος του θύτη έχει ζητήσει ψυχιατρική γνωμάτευση για τον πελάτη του, υποστηρίζοντας ότι το έγκλημα έγινε κι ενώ, ο 52χρονος ήταν σε κατάσταση ψυχικής διαταραχής.

ADVERTISING

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της έκανε λόγο για ένα έγκλημα πρωτοφανούς αγριότητας, υπογραμμίζοντας ότι η κοπέλα πάλεψε επί ώρα προκειμένου να ξεφύγει από τον πατέρα της.

Υπενθυμίζεται ότι ο λόγος για τον οποίο σκότωσε την κόρη του είναι επειδή δεν ενέκρινε τη σχέση της με Αφγανό συνάδελφό της.

Η κατάθεση του παιδοκτόνου

Ο πατέρας στην κατάθεσή του τόνισε στους αστυνομικούς ότι πράγματι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς είχε έντονο διαπληκτισμό με την κόρη του. Εν συνεχεία άρχισε να χτυπάει την 29χρονη με σιδερένιο λοστό στο κεφάλι, γεγονός που ανάγκασε την κοπέλα να επιχειρήσει να διαφύγει από το παράθυρο.

Η 29χρονη, πάντα σύμφωνα με την κατάθεση του πατέρα, πήδηξε από ύψος δύο μέτρων. Ο πατέρας την πλησίασε εκ νέου και της κατάφερε και άλλα χτυπήματα μέχρι που η κοπέλα εξέπνευσε.

Τότε, ο δολοφόνος έθαψε την κόρη του στον κήπο και έκαψε τα ρούχα που φορούσε ο ίδιος και η 29χρονη. Ο κατηγορούμενος δεν θυμόταν που είχε αφήσει το σιδερένιο λοστό. Βρέθηκαν εν συνεχεία κηλίδες αίματος στο σπίτι σε σημεία που ήταν προχείρως καθαρισμένα.

Πηγή: 

corfupress.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Έγκλημα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ιατροδικαστής για τη δολοφονία στην Κέρκυρα: "Η σορός της 29χρονης είναι στα αζήτητα -Οι συγγενείς κάνουν τρισάγιο στις τηλεοράσεις"

Έγκλημα στην Κέρκυρα: Τα τελευταία λόγια της 29χρονης πριν πέσει νεκρή από τα χέρια του πατέρα της

Κέρκυρα: Ο σκύλος έδειξε πού ήταν θαμμένη η 29χρονη - Σαν "Χάτσικο" την περιμένει να επιστρέψει

Θύματα ενδοοικογενειακής βίας 8 στις 10 κακοποιημένες Ελληνίδες

Ιατροδικαστής για παιδοκτόνο: "Είναι κτηνωδία - Τη χτύπησε με μανία 7 φορές"

SHARE:

24Media Network