Παναθηναϊκός: “Ντύθηκε” στα πράσινα η Ομόνοια – Φωταγωγήθηκε για τα 50 χρόνια από το Γουέμπλεϊ

Παναθηναϊκός: “Ντύθηκε” στα πράσινα η Ομόνοια – Φωταγωγήθηκε για τα 50 χρόνια από το Γουέμπλεϊ

Στα πράσινα η Ομόνοια με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από το ποδοσφαιρικό έπος του Παναθηναϊκού και τη συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη.

Στα πράσινα “στολίστηκε” απόψε το βράδυ η Ομόνοια και συγκεκριμένα το σιντριβάνι της πλατείας, το οποίο φωταγωγήθηκε στα χρώματα του Παναθηναϊκού με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από τη συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο Γουέμπλεϊ..

Τα χρώματα συνέθεσαν ένα εντυπωσιακό και επιβλητικό σκηνικό, τιμώντας έτσι την ιστορική επιτυχία του “τριφυλλιού” και την λαμπρή του πορεία στην ευρωπαϊκή διοργάνωση εκείνη τη χρονιά (1971) που τον έστειλε μέχρι τον τελικό.

Μάλιστα, ανάρτηση για το πράσινο φόντο της πλατείας Ομονοίας έκανε και ο Δήμαρχος Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, γράφοντας: Η Ομόνοια στα πράσινα, για να τιμήσουμε τα 50 χρόνια από το έπος που έγραψε ο ελληνικός αθλητισμός και ο Παναθηναϊκός στο Wembley. Για την ομάδα που γεννήθηκε στην Αθήνα και συνέδεσε την ιστορία της με την πόλη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα