Πανελλήνιες 2023: Τα θέματα στα Λατινικά για τους υποψηφίους των ΓΕΛ

Πανελλήνιες 2023: Τα θέματα στα Λατινικά για τους υποψηφίους των ΓΕΛ
Πανελλήνιες 2023 intime news

Στα Λατινικά εξετάστηκαν σήμερα οι μαθητές των Γενικών Λυκείων. Δείτε τα θέματα που έπεσαν, από τα Φροντιστήρια Παπαδέα.

Με το μάθημα των Λατινικών συνεχίστηκαν οι Πανελλήνιες Εξετάσεις για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων και όσους υποψηφίους βρίσκονται στην Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών.

Τα Φροντιστήρια Παπαδέα έδωσαν στη δημοσιότητα τα θέματα στο μάθημα των Λατινικών.

Πανελλήνιες 2023: Δείτε τα θέματα για τα Λατινικά

Τα προς μετάφραση κείμενα προέρχονται από τις διδακτικές ενότητες XXIII και XXXVIII του σχολικού εγχειριδίου. Είναι γνωστά και διδαγμένα και δεν έχουν ιδιαίτερες μεταφραστικές απαιτήσεις.

Οι ασκήσεις (εισαγωγής, ετυμολογικές, γραμματικές) δεν έχουν δυσκολίες, ενώ οι συντακτικές, κλιμακούμενης δυσκολίας, απαιτούν καλή προετοιμασία και καλά διαβασμένους υποψηφίους.

https://www.news247.gr/download/7496/https://www.news247.gr/wp-content/uploads/2023/06/latinika-4.pdf/532000/latinika.pdf

Πρόγραμμα Πανελληνίων Εξετάσεων στα ΓΕΛ

Συγκεκριμένα, όσον αφορά στους υποψηφίους των ΓΕΛ, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα μια ημέρα, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου με τα μαθήματα της Ιστορίας (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), της Φυσικής (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και της Οικονομίας (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)

Πανελλήνιες 2023

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version