ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

Πανελλήνιες εξετάσεις 2022

Πανελλήνιες 2022 - ΕΠΑΛ: Τα θέματα σε Στοιχεία Ψύξης, Κινητήρες Αεροσκαφών και Σχεδιασμό Κεντρικών Θερμάνσεων

Σε Στοιχεία Ψύξης-Κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών και Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022. Δείτε τα θέματα από τα Φροντιστήρια Παπαδέα.

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022

Πανελλήνιες 2022 - ΕΠΑΛ: Οι απαντήσεις σε Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ, Ψηφιακά Συστήματα

Με Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ και Ψηφιακά Συστήματα συνεχίστηκαν οι Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022 για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ. Δείτε τις απαντήσεις στα θέματα από τα Φροντιστήρια Παπαδέα.

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022

Πανελλήνιες 2022 - ΕΠΑΛ: Τα θέματα σε Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ, Ψηφιακά Συστήματα

Σε Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ και Ψηφιακά Συστήματα εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022. Δείτε τα θέματα από τα Φροντιστήρια Παπαδέα.

Πανελλήνιες εξετάσεις 2022

Πανελλήνιες 2022 - ΕΠΑΛ: Τα θέματα και οι απαντήσεις σε Υγιεινή, Προγραμματισμό, ΑΟΔ και Στοιχεία Μηχανών

Σε Υγιεινή, Προγραμματισμό υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης και Στοιχεία Μηχανών εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022. Δείτε τα θέματα που έπεσαν, αλλά και τις απαντήσεις από τα Φροντιστήρια Παπαδέα.

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022

Πανελλήνιες 2022: Οι απαντήσεις σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία

Με τα μαθήματα της Ιστορίας, της Φυσικής και της Οικονομίας ολοκληρώνονται σήμερα οι Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022 για τους μαθητές των ΓΕΛ. Δείτε τις απαντήσεις στα θέματα που έπεσαν, από τα Φροντιστήρια Παπαδέα.

Πανελλήνιες 2022: Τα θέματα σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία

Πανελλήνιες 2022: Τα θέματα σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία

Με τα μαθήματα της Ιστορίας, της Φυσικής και της Οικονομίας ολοκληρώνονται σήμερα οι Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022 για τους μαθητές των ΓΕΛ. Δείτε τα θέματα που έπεσαν, από τα Φροντιστήρια Παπαδέα.

Πανελλήνιες εξετάσεις 2022

Πανελλήνιες 2022 - ΕΠΑΛ: Τα θέματα που έπεσαν στα τέσσερα μαθήματα της Πέμπτης

Σε Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης διαγωνίστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022. Δείτε τα θέματα που έπεσαν, από τα Φροντιστήρια Παπαδέα.

Πανελλήνιες εξετάσεις 2022

Πανελλήνιες 2022: Τα θέματα σε Λατινικά, Πληροφορική και Χημεία που εξετάζονται σήμερα οι μαθητές

Με τα μαθήματα των Λατινικών, της Πληροφορικής και της Χημείας συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022 για τους μαθητές των ΓΕΛ. Δείτε τα θέματα που έπεσαν, από τα Φροντιστήρια Παπαδέα.

Πανελλήνιες 2022

Πανελλήνιες 2022 - ΕΠΑΛ: Δείτε τα θέματα που έπεσαν στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ)

Στο μάθημα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ) διαγωνίστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022. Δείτε τα θέματα που έπεσαν, από τα Φροντιστήρια Παπαδέα.

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022

Πανελλήνιες 2022 - ΓΕΛ: Οι απαντήσεις στα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας

Με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία ξεκίνησαν τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022 οι υποψήφιοι των ΓΕΛ. Δείτε τις ενδεικτικές απαντήσεις στα θέματα που έπεσαν από τα Εκπαιδευτήρια Παπαδέα.

Πρεμιέρα για τις Πανελλήνιες στα ΓΕΛ

Πανελλήνιες 2022 - ΓΕΛ: Τα θέματα που έπεσαν στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία - Χαρακτηρίζονται "βατά"

Πρεμιέρα για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022 στα ΓΕΛ με το μάθημα Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας. Έπεσαν κείμενα των Ραϋμόνδου Αλβανού, Κικής Δημουλά και Θανάση Βαλτινού. Δείτε τα θέματα από τα Εκπαιδευτήρια Παπαδέα.

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2021

Πανελλήνιες 2021: Τα θέματα σε Υγιεινή, Προγραμματισμό Υπολογιστών, ΑΟΔ και Στοιχεία Μηχανών

Τα σημερινά θέματα των Πανελληνίων στα μαθήματα της Υγιεινής, Προγραμματισμού Υπολογιστών, ΑΟΔ και Στοιχεία Μηχανών. Ενημερώσεις για τις Πανελλήνιες 2021 με την εγκυρότητα των εκπαιδευτηρίων ΠΑΠΑΔΕΑ στο NEWS 24/7.