Πανελλήνιες 2023: Τα θέματα στα Μαθηματικά για τους υποψηφίους των ΓΕΛ

Πανελλήνιες 2023: Τα θέματα στα Μαθηματικά για τους υποψηφίους των ΓΕΛ
Πανελλήνιες Εξετάσεις 2023 Eurokinissi

Στα Μαθηματικά εξετάστηκαν σήμερα οι μαθητές των Γενικών Λυκείων. Δείτε τα θέματα που έπεσαν, από τα Φροντιστήρια Παπαδέα.

Με το μάθημα των Μαθηματικών συνεχίστηκαν οι Πανελλήνιες Εξετάσεις για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων και όσους υποψηφίους βρίσκονται στις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.

Τα Φροντιστήρια Παπαδέα έδωσαν στη δημοσιότητα τα θέματα στο μάθημα των Μαθηματικών.

Πανελλήνιες 2023: Δείτε τα θέματα για τα Μαθηματικά

https://www.news247.gr/download/8759/https://www.news247.gr/wp-content/uploads/2023/06/themata-mathimatika.pdf/503000/themata-mathimatika.pdf

Πρόγραμμα Πανελληνίων Εξετάσεων για ΓΕΛ

Οι εξετάσεις για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων συνεχίζονται την Πέμπτη 8 Ιουνίου, που οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Πληροφορική Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στην Ιστορία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Πανελλήνιες 2023

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα