Πανελλήνιες 2023: Τα θέματα στην Πληροφορική για τους υποψηφίους των ΓΕΛ

Πανελλήνιες 2023: Τα θέματα στην Πληροφορική για τους υποψηφίους των ΓΕΛ
Πανελλήνιες 2023 intime news

Στην Πληροφορική εξετάστηκαν σήμερα οι μαθητές των Γενικών Λυκείων. Δείτε τα θέματα που έπεσαν, από τα Φροντιστήρια Παπαδέα.

Με το μάθημα της Πληροφορικής συνεχίστηκαν οι Πανελλήνιες Εξετάσεις για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων και όσους υποψηφίους βρίσκονται στην Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.

Τα Φροντιστήρια Παπαδέα έδωσαν στη δημοσιότητα τα θέματα στο μάθημα της Πληροφορικής.

Πανελλήνιες 2023: Δείτε τα θέματα για την Πληροφορική

Τα θέματα σε γενικές γραμμές ήταν βατά. Από το θέμα Α πρωτοεμφανιζόμενο ήταν το Α3 ενώ τα υπόλοιπα ερωτήματα έχουν επαναληφθεί. Το θέμα Β ήταν εξίσου βατό με μοναδική εξαίρεση το Β3 που ενδεχομένως να μπερδέψει λίγο τους μαθητές. Το θέμα Γ είναι μία απλή περίπτωση κλιμακωτής ωστόσο η μικρή λεπτομέρεια με την “στρογγυλοποίηση” των δευτερόλεπτων σε λεπτά να είναι αυτή που θα κάνει την διαφορά βαθμολογικά. Στο θέμα Δ δεν εντοπίζεται κάποια ιδιαίτερη μεθοδολογία πέρα από το ερώτημα Δ4 που χρειάζεται μία παράλληλη ταξινόμηση 2 πινάκων πάνω σε δύο κριτήρια.

https://www.news247.gr/download/8456/https://www.news247.gr/wp-content/uploads/2023/06/plhroforikh.pdf/532000/plhroforikh.pdf

Πρόγραμμα Πανελληνίων Εξετάσεων στα ΓΕΛ

Συγκεκριμένα, όσον αφορά στους υποψηφίους των ΓΕΛ, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα μια ημέρα, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου με τα μαθήματα της Ιστορίας (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), της Φυσικής (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και της Οικονομίας (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)

Πανελλήνιες 2023

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version