Πανικός από φωτιά που ξέσπασε σε εστιατόριο γεμάτο κόσμο στην Καλλιθέα

Πυρκαγιά σε αποθήκη χαρτιού στο Μενίδι, ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου 2017. Στο σημείο επιχείρησαν 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα.(EUROKINISSI//Σωτήρης Δημητρόπουλος)
Πυρκαγιά σε αποθήκη χαρτιού στο Μενίδι, ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου 2017. Στο σημείο επιχείρησαν 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα.(EUROKINISSI//Σωτήρης Δημητρόπουλος) EUROKINISSI

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής που περιόρισε την φωτιά και την έθεσε υπό έλεγχο. Ευτυχώς ο κόσμος πρόλαβε και βγήκε έξω εγκαίρως

Πανικός προκλήθηκε στη μία το μεσημέρι του Σαββάτου από φωτιά που ξέσπασε στην κουζίνα του γνωστού εστιατορίου «K-Grill» πρώην «Καστελόριζο», επί της Λ. Ελευθερίου Βενιζέλου 330 στην Καλλιθέα.

Η φωτιά ξέσπασε στα τηγάνια και αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική. Το εστιατόριο ήταν γεμάτο από κόσμο, ευτυχώς όμως πρόλαβαν όλοι να βγουν έξω όπως και το προσωπικό.

Στο σημείο έφτασε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής αποτελούμενη από 13 άντρες με 5 οχήματα, που κατάφεραν να την θέσουν άμεσα υπό έλεγχο και να περιορίσουν τις ζημιές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά
SHARE:

24Media Network