Χιλιάδες θεατές στο Ηρώδειο για τον Φραγκούλη

Χιλιάδες θεατές στο Ηρώδειο για τον Φραγκούλη
Συναυλία του Μάριου Φραγκούλη στο Ηρώδειο NDP Photo Agency

Πλήθος κόσμου στο Ηρώδειο το βράδυ της Παρασκευής για τον Μάριο Φραγκούλη, με χιλιάδες θεατές να δίνουν το "παρών" για να ακούσουν τον αγαπημένο τους ερμηνευτή.

Η εμφάνιση του Μάριου Φραγκούλη στο Ηρώδειο είχε προσελκύσει εδώ και καιρό τα βλέμματα του κόσμου, πράγμα που αποδείχτηκε και το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο γνωστός ερμηνευτής εμφανίστηκε μπροστά σε χιλιάδες θεατές (κόπηκαν 2.011 εισιτήρια), παρά το γεγονός ότι τα κρούσματα κορονοϊού παρουσιάζουν ραγδαία αύξηση. Το θέατρο ήταν κατάμεστο για τον Μάριο Φραγκούλη, ο οποίος ερμήνευσε σπουδαία κομμάτια Ελλήνων και ξένων συνθετών στο πλαίσιο της παράστασης “Cielo y Mar”{.

NDP Photo Agency

Εκτός από τον Μάριο Φραγκούλη, στη σκηνή εμφανίστηκαν και οι ερμηνευτές Δήμητρα Σελεμίδου, Μυρτώ Βασιλείου και Βασίλης Κούρτης.

Να σημειωθεί βέβαια ότι για την παράσταση του Φραγκούλη είχε ανακοινωθεί sold out εδώ και καιρό:

Βέβαια, μολονότι η μουσική παράσταση έγινε παρουσία χιλιάδων θεατών το βράδυ της Παρασκευής, άλλοι τύποι εκδηλώσεων, όπως οι αθλητικές γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, όπως για παράδειγμα ο αποψινός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα