Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πρόστιμο σε πάνω από 760 παραβάτες

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πρόστιμο σε πάνω από 760 παραβάτες
Έλεγχοι από αστυνομικούς σε πολίτες για την εφαρμογή των πρόσθετων μέτρων με απαγόρευση κυκλοφορίας, για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού, στην Αθήνα την Τρίτη 24 Μαρτίου 2020. Eurokinissi

Συστηματικοί έλεγχοι σε όλη τη χώρα για τις άσκοπες μετακινήσεις-Από χθες το πρωί, που ισχύει το μέτρο του περιορισμού της κυκλοφορίας, μέχρι σήμερα τις τρεις το μεσημέρι, έχουν βεβαιωθεί 766 παραβάσεις

Συστηματικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για τις άσκοπες μετακινήσεις, μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Από χθες το πρωί, που ισχύει το μέτρο του περιορισμού της κυκλοφορίας, λόγω κορονοϊού, μέχρι σήμερα τις τρεις το μεσημέρι, έχουν βεβαιωθεί 766 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.

Συγκεκριμένα, 234 στην Αττική, 94 στα Ιόνια Νησιά, 89 στη Δυτική Ελλάδα, 70 στην Πελοπόννησο, 58 στη Στερεά Ελλάδα, 45 στο Νότιο Αιγαίο, 44 στην Κρήτη, 33 στη Θεσσαλία, 29 στη Θεσσαλονίκη, 25 στην Κεντρική Μακεδονία, 19 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 11 στην Ήπειρο, 9 στο Βόρειο Αιγαίο και 6 στη Δυτική Μακεδονία.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα