Πάνος Νάτσης: Ακυκλοφόρητα πλάνα από τη σειρά “Σέρρες” – Ο ρόλος του

Πάνος Νάτσης: Ακυκλοφόρητα πλάνα από τη σειρά “Σέρρες” – Ο ρόλος του
Πάνος Νάτσης ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Θρήνος για τον τραγικό θάνατου του Πάνου Νάτση σε τροχαίο δυστύχημα. Η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά στη σειρά "Σέρρες" του Γιώργου Καπουτζίδη και μια από τις πρόσφατες συνεντεύξεις του.

Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός χώρος από τον αιφνίδιο θάνατο του ηθοποιού Πάνου Νάτση, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/01).

Το μοιραίο τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, όταν η μοτοσυκλέτα του ηθοποιού συγκρούστηκε με φορτηγό που μετέφερε μπάζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παραβιάστηκε το Stop, με τη μηχανή να χτυπάει στην αριστερή πλευρά του φορτηγού που κινείτο επί της Δεληγιώργη και ο Πάνος Νάτσης εκτοξεύτηκε στο κράσπεδο, όπου βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη με βάση την προβλεπόμενη διαδικασία και δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, με τις αρχές να εξετάζουν τις κάμερες ασφαλείας από καταστήματα της περιοχής.

Φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι του Πάνου Νάτση μιλούν για ένα ευγενικό, χαρούμενο και με χιούμορ παιδί, ενώ δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγική απώλειά του σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Σε αφιερωματικό βίντεο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (30/01) στον ΑΝΤ1, μεταδόθηκαν μεταξύ άλλων ακυκλοφόρητα πλάνα από την σειρά “Σέρρες” όπου πρωταγωνιστούσε.

Δείτε τα πλάνα από το 2:20 και μετά

Η σειρά “Σέρρες” και ο ρόλος του Πάνου Νάτση

Πρόκειται για τη νέα τηλεοπτική δουλειά του Γιώργου Καπουτζίδη, που πραγματεύεται τη σχέση ενός πατέρα με τον ομοφυλόφιλο γιο του, όπου ο Πάνος Νάτσης είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Οδυσσέα.

Ο συγκεκριμένος ήρωας μένει στην Αθήνα και θα επιστρέψει στις Σέρρες με αφορμή ένα δυσάρεστο γεγονός, ενώ θα αναγκαστεί τελικά να εγκατασταθεί μόνιμα εκεί και να ξαναδεί την ζωή του απ’ την αρχή.

Στη σειρά παίζουν, επίσης, οι ηθοποιοί Γιώργος Γάλλος, Ελένη Ουζουνίδου, Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου.

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και η σειρά (που θα είναι 10 επεισοδίων) πρόκειται να ανέβει στην διαδικτυακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1 σύντομα.

Η πρόσφατη συνέντευξη που είχε δώσει

Ο Πάνος Νάτσης είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” στα παρασκήνια της παράστασης που πρωταγωνιστούσε και σήμερα προβάλλεται για πρώτη φορά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα