Πάνος Νάτσης: Βίντεο ντοκουμέντο από την πορεία του φορτηγού λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση

Πάνος Νάτσης: Βίντεο ντοκουμέντο από την πορεία του φορτηγού λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση
glomex

Σε βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας φαίνεται το φορτηγό, λίγα λεπτά πριν τη σύγκρουση με την μοτοσυκλέτα του ηθοποιού και τον θανάσιμο τραυματισμό του, να κινείται στους δρόμους.

Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν τη σύγκρουση της μοτοσυκλέτας του ηθοποιού Πάνου Νάτση με φορτηγό που μετέφερε μπάζα, στον Κεραμεικό, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο του Mega διακρίνεται το φορτηγό να κινείται σε έναν άδειο δρόμο χωρίς να το εμποδίζει τίποτα. Λίγα λεπτά αργότερα θα συγκρουστεί με τη μηχανή του ηθοποιού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Να θυμίσουμε ότι το μοιραίο τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, παραβιάστηκε το Stop, με τη μηχανή να χτυπάει στην αριστερή πλευρά του φορτηγού που κινείτο επί της Δεληγιώργη και ο Πάνος Νάτσης εκτοξεύτηκε στο κράσπεδο, όπου βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη με βάση την προβλεπόμενη διαδικασία και δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, με τις αρχές να εξετάζουν τις κάμερες ασφαλείας από καταστήματα της περιοχής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα