Πάνος Ζάρλας: Πουλάνε φωτογραφίες του από το τραγικό δυστύχημα

Πάνος Ζάρλας: Πουλάνε φωτογραφίες του από το τραγικό δυστύχημα

Απάνθρωποι πουλούν φωτογραφίες του Πάνου Ζάρλα από τη νύχτα του τραγικού δυστυχήματος που του στοίχισε τη ζωή και από τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Δεκαοκτώ ημέρες μετά από το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον νικητή του Power of Love Πάνο Ζάρλα, ενώ επέστρεφε από το πάρτι γενεθλίων του, οι πληγές για τους φίλους και συγγενείς του παραμένουν ανοιχτές.

Και ενώ όλοι προσπαθούν να ξεχάσουν αυτό το τραγικό συμβάν, ένα παζάρι με χρήματα έχει αρχίσει στο παρασκήνιο. Συγκεκριμένα, άγνωστοι υποστηρίζουν ότι έχουν στα χέρια τους φωτογραφικό υλικό από τη στιγμή του δυστυχήματος, που απεικονίζουν το άψυχο σώμα του Πάνου να κείτεται στην άσφαλτο, αλλά και από το νοσοκομείο.

Οι φωτογραφίες αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες, ψάχνουν αγοραστή την ίδια στιγμή που η οικογένειά του δεν έχει ξεπεράσει το τραγικό γεγονός. Όσοι τις έχουν δει αναφέρουν ότι είναι ακραίες και σκληρές, αφού αυτό που αντίκρισαν οι αστυνομικοί και οι περαστικοί τη βραδιά του δυστυχήματος, είχε προκαλέσει ανατριχίλα και δάκρυα στα μάτια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Power of Love
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πάνος Ζάρλας: Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο στη Μυτιλήνη

Πάνος Ζάρλας: Συγκλονίζει η μητέρα του - Η ανάρτησή της

Πάνος Ζάρλας: Το συγκινητικό αντίο της Στέλλας Μιζεράκη

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Πάνος Ζάρλας

SHARE: