Τροχαίο με την Πόρσε: Παντρεύεται ξανά ο Υπάτιος Πατμάνογλου που είχε χάσει γυναίκα και παιδί

Τροχαίο με την Πόρσε: Παντρεύεται ξανά ο Υπάτιος Πατμάνογλου που είχε χάσει γυναίκα και παιδί
Υπάτιος Πατμάνογλου

Έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του φέρεται να είναι ο σύζυγος και πατέρας που έχασε τα πάντα στο τραγικό τροχαίο με την Πόρσε στην Εθνική Οδό.

“Έτοιμος να ξανακάνω οικογένεια” φέρεται να είναι ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο άνδρας που έχασε τη σύζυγο του Αποστολία και τον μοναχογιό του Παύλο στο τροχαίο με την Πόρσε στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, το Φεβρουάριο του 2017.

Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “Μαζί σου” αναφέρθηκε στη γυναίκα που τον έκανε να ερωτευθεί ξανά, σχεδόν δύο χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα από το οποίο ο ίδιος γλίτωσε από θαύμα.

Σύμφωνα μάλιστα με την εκπομπή, που επικαλείται δηλώσεις του περιβάλλοντός του, το ζευγάρι αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον επόμενο μήνα.

Ό,τι και να είχει γίνει, το συμβάν ήταν πολύ μεγάλο, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να συνεχιστεί η ζωή. Ο Υπάτιος ήταν ένα γερό παιδί, είχε πολύ γερή ψυχολογία, το ξεπέρασε αυτό, αλλά δεν νομίζω ότι έπρεπε να γίνει κάτι διαφορετικό”, δήλωσε συγγενής του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πατμάνογλου έχασε γυναίκα και παιδί ενώ είχαν κάνει στάση ταξιδεύοντας προς Πτολεμαΐδα, όταν έπεσε επάνω στο όχημα μια Πόρσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με τον ίδιο να επιζεί από τύχη επειδή δεν βρισκόταν στο αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμή.

Προ ημερών, ο ίδιος είχε κάνει μάλιστα μια ανάρτηση στο Facebook, με αφορμή τα γενέθλιά του, αναφέροντας ότι “η ζωή συνεχίζεται”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα