Παρέμβαση Πανούση για το βίντεο της βίαιης προσαγωγής νεαρού στα Εξάρχεια

Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης στην υπογραφή προγραμματικής συμφωνίας για την ασφάλεια και την πολιτική προστασία την Μεγ. Δευτέρα 6 Απριλίου 2015.  Η συμφωνία προβλέπει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση κοινών δράσεων σχετικά με την πρόληψη, την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια, τις φυσικές καταστροφές και την πολιτική προστασία γενικότερα.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης στην υπογραφή προγραμματικής συμφωνίας για την ασφάλεια και την πολιτική προστασία την Μεγ. Δευτέρα 6 Απριλίου 2015. Η συμφωνία προβλέπει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση κοινών δράσεων σχετικά με την πρόληψη, την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια, τις φυσικές καταστροφές και την πολιτική προστασία γενικότερα. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης δεσμεύτηκε να ελέγξει άμεσα το βίντεο με τη βίαιη προσαγωγή νεαρού από άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε του υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για το θέμα που προέκυψε έπειτα από βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, στο οποίο άνδρες της αστυνομίας φαίνονται να σέρνουν νεαρό στα Εξάρχεια.

"Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, θα ελέγξει άμεσα το βίντεο που αναρτήθηκε σήμερα στο διαδίκτυο με προσαγωγή ατόμου από αστυνομικούς στην περιοχή των Εξαρχείων» ήταν η ανακοίνωση που εξεδόθη σήμερα Σάββατο με αφορμή τη δημοσίευση βίντεο με την προσαγωγή ενός νεαρού και τις καταγγελίες που ακολούθησαν περί ξυλοδαρμού του".

Ο νεαρός φώναξε " ΑΕΚ είμαι ρε, έλα μόνος σου" και ένας εκ των αστυνομικών απάντησε "εγώ είμαι 13". Στη συνέχεια, φαίνονται αστυνομικοί να τον σέρνουν και να τον χτυπούν, ενώ ένας από τους αστυνομικούς φώναζει στον νεαρό, "τώρα δεν είσαι ΑΕΚ ρε;".

Διαβάστε ακόμη: Βίντεο: Αστυνομικοί δέρνουν νεαρό στη Στουρνάρη, μετά την προσαγωγή του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βίντεο: Αστυνομικοί δέρνουν νεαρό στη Στουρνάρη, μετά την προσαγωγή του

SHARE: