Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Κώστα Σκρέκα

Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Κώστα Σκρέκα
Ρουβίκωνας - Facebook

Παρέμβαση στο σπίτι του υπουργού Περιβάλλοντος, Κώστα Σκρέκα, πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας αργά το βράδυ της Πέμπτης, γράφοντας συνθήματα με κόκκινη μπογιά.

Παρέμβαση στο σπίτι του υπουργού Περιβάλλοντος, Κώστα Σκρέκα, πραγματοποίησε η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας το βράδυ της Πέμπτης.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα έγραψαν συνθήματα με κόκκινη μπογιά στους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού του υπουργού και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Με ανάρτησή τους στα social media, τα μέλη της ομάδας έκαναν γνωστή την πράξη τους, αναφέροντας τους λόγους που προέβησαν σε αυτή την κίνηση.

“Παρέμβαση στην οικία του υπουργού περιβάλλοντος Κ. Σκρέκα στο Κρυονέρι

Πώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένα κράτος που για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, στέλνει παντού εκατοντάδες ατσαλάκωτους μπάτσους να επιβλέπουν αν τα δάση καίγονται με τάξη και ασφάλεια, και μερικές μόνο δεκάδες πυροσβέστες με ελάχιστες δυνάμεις σε εξοπλισμό και τεχνογνωσία;

Πώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένα κράτος που το επάγγελμα του δασοπυροσβέστη το θεωρεί εποχιακό;

Πώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένα κράτος που νομοθετεί το χειμώνα, για ό,τι θα καεί το καλοκαίρι;

Η απάντηση για εμάς είναι μία και σαφής:

Κράτος – Εμπρηστής.“, αναφέρει η ανάρτηση της ομάδας.

Γ. Οικονόμου: Καταδικάζουμε την επίθεση στο σπίτι του ΥΠΕΝ Κώστα Σκρέκα

«Το σπίτι του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα δέχθηκε σήμερα επίθεση από τους τραμπούκους του Ρουβίκωνα. Οι τραμπούκοι της οργάνωσης επικαλούνται για την φασιστική τους επίθεση κάποια από τα fake news που διακινούνταν, την ώρα της μάχης με τις φλόγες, προκειμένου να πληγεί η κυβέρνηση. Καταδικάζουμε την επίθεση αλλά και τις πρακτικές που την υποκίνησαν», δήλωσε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου για την επίθεση.

Γαϊτάνης: Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται

«Η δημοκρατία δεν εκφοβίζεται» έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter, με αφορμή την επίθεση, χθες βράδυ, του Ρουβίκωνα στο σπίτι του υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο κ. Γαϊτάνης αναφέρει: «Η επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Υπουργού Κώστα Σκρέκα είναι απολύτως καταδικαστέα. Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα