Παρουσιάστηκε ο δράστης του ξυλοδαρμού του Διοικητή της Τροχαίας Αθηνών

Αστυνομικά μέτρα γύρω από το Σύνταγμα για την πορεία διαμαρτυρίας των εργαχομένων σταμεταλλεία στισ Σκουριές και της αντισυγκέντρωσης στα Προπύλαια την Πέμπτη 16 Απριλίου 2015.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Αστυνομικά μέτρα γύρω από το Σύνταγμα για την πορεία διαμαρτυρίας των εργαχομένων σταμεταλλεία στισ Σκουριές και της αντισυγκέντρωσης στα Προπύλαια την Πέμπτη 16 Απριλίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Στο Τμήμα Ασφαλείας Δραπετσώνας βρέθηκε ο δράστης του ξυλοδαρμού σε βάρος του Διοικητή της Τροχαίας Αθηνών

Παρουσιάστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Δραπετσώνας ο 22χρονος δράστης που ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης του ξυλοδαρμού σε βάρος του Αστυνομικου Διευθυντή και Διοικητή της Τροχαίας Αθηνών κ. Γ. Διαμαντόπουλου.

Ο 22χρονος που αναζητείτο από τις Αρχές, παρουσιάστηκε την περασμένη Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, στο Τμήμα Ασφαλείας Δραπετσώνας στο πλαίσιο των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί για άλλα αδικήματα από πέρυσι τον Φεβρουάριο, που αφορούσαν την συμμετοχή του σε επεισόδια στα Εξάρχεια, σε επιθέσεις εναντίον αστυνομικών των ΜΑΤ και σε αγώνες ποδοσφαίρου.

Για το θέμα ενημερώθηκε η αρμόδια Ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση της επίθεσης σε βάρος του Αστυνομικού Διευθυντή και αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σε βάρος του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ένας 22χρονος αναζητείται για τον τραυματισμό του διοικητή της τροχαίας

SHARE:

24Media Network