Πατέρας χτύπησε 11χρονο παιδί: “Κακώς έγινε, αλλά ήταν η στιγμή”

Πατέρας χτύπησε 11χρονο παιδί: “Κακώς έγινε, αλλά ήταν η στιγμή”
Κάγκελα σχολείου Eurokinissi

Ο πατέρας που κατηγορείται ότι χειροδίκησε εναντίον του 11χρονου συμμαθητή της κόρης του, μίλησε για τα κίνητρα της πράξης του. "Με απείλησε ότι θα σκότωνε τη μητέρα μου" λέει ο μαθητής από τις Φιλιππίνες.

Ένας 53χρονος πατέρας χτύπησε την Παρασκευή 6-12, 11χρονο μαθητή από τις Φιλιππίνες, επειδή μάλωσε με την κόρη του, έξω από το Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών από το Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων.

Η άνανδρη πράξη του πατέρα προκάλεσε πανελλήνιες αντιδράσεις. Σε συνέντευξη του μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την αποτρόπαια αντίδραση.

“Επί δύο χρόνια το παιδάκι αυτό χτυπάει την κόρη μου, η οποία με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας . Έκανα να τη συνεφέρω 3 ώρες. Ήταν χτυπημένη στην πλάτη. Ενημέρωσα τη διευθύντρια, η οποία είπε ότι δεν μπορούσε να διώξει τον 11χρονο από το σχολείο, παρ’ όλο που είχαν προηγηθεί κι’ άλλα επεισόδια”.

“Όταν έκανα παρατήρηση στο παιδί δεν πήγα με σκοπό να το χτυπήσω. Πήγα να του πω να μην ξανά πειράξει την κόρη μου και επιτέθηκε. Έφαγε μια σφαλιάρα και έφυγε. Κακώς έγινε, αλλά ήταν η στιγμή. Δεν ήταν προμελετημένο ή προσχεδιασμένο. Ήταν εν βρασμώ ψυχής”.

Ο πατέρας υποστήριξε πως δεν είναι ρατσιστής και πως μάλιστα η κόρη του κάνει παρέα με άλλα παιδιά από “διάφορες θρησκείες και εθνότητες”.

Κλείνοντας σχολίασε “Του ζητώ συγγνώμη και κλείνει εδώ η δουλειά”.

“Με απείλησε ότι θα σκότωνε τη μητέρα μου” λέει ο μαθητής

Ο 11χρονος μαθητής από την μεριά του σχολίασε “Το μπουκάλι ενός φίλου μου ήταν ανοιχτό. Μετά έπεσε, έβρεξα αυτό το κοριτσάκι και μετά με έβρεξε και αυτή. Της ζήτησα συγγνώμη, αλλά μου είπε ότι θα τα πει όλα στον πατέρα της. Στον διάδρομο που βγαίναμε το κοριτσάκι με χτύπησε με ένα μπουκάλι γυάλινο που ήταν δικό της. Μετά την επόμενη μέρα ήρθε ο πατέρας της και με απειλούσε και έβριζε ότι θα σκότωνε τη μητέρα μου, την οικογένειά μου και αυτά. Όταν τον είχα βρίσει, αυτός νευρίασε.

Με βάραγε περίπου πέντε λεπτά σε όλο το σώμα μου, με κλωτσιές και μπουνιές. Μετά, όταν είχα πέσει κάτω, ακόμη με βάραγε με κλωτσιές στην κοιλιά”

Η οικογένεια του άτυχου παιδιού υπέβαλε μήνυση εις βάρος του 53χρονου ενώ η μητέρα του σχολίασε “Είναι ένας άνθρωπος ακροδεξιών πεποιθήσεων. Λόγω των πεποιθήσεων του βρίσκει συχνά αφορμές να καταφέρεται εναντίον αλλοδαπών παιδιών”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα