Πάτρα – γιατρός Τζωρτζίνας: “Να είναι το τελευταίο παιδί, να αλλάξουμε το κοινωνικό μας σύστημα”

Πάτρα – γιατρός Τζωρτζίνας: “Να είναι το τελευταίο παιδί, να αλλάξουμε το κοινωνικό μας σύστημα”
Ο επικεφαλής της εντατικής του παιδιατρικού του νοσοκομείου του Ρίο, Ανδρέας Ηλιάδης eurokinissi

Ολοκλήρωσε αργά το μεσημέρι την κατάθεση του στην ανακρίτρια ο Ανδρέας Ηλιάδης. "Άσκησα το χρέος μου ως γιατρός" δήλωσε κατά την έξοδό του.

Για περισσότερες από τέσσερις ώρες παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο ο επικεφαλής της εντατικής του παιδιατρικού τμήματος του νοσοκομείου του Ρίο, Ανδρέας Ηλιάδης, ο οποίος ολοκλήρωσε αργά το μεσημέρι την κατάθεση του ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας αναφορικά με την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας.

Κατά την έξοδό του, δήλωσε ότι άσκησε το χρέος του ως γιατρός αναφέροντας όσα έλαβαν χώρα κατά τη νοσηλεία της 9χρονης. «Είμαι εδώ με τον θεσμικό μου ρόλο. Είπα με απόλυτη αλήθεια όσα γνωρίζω. Νιώθω ήρεμος που άσκησα αυτή την υποχρέωση. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Να είναι το τελευταίο παιδί. Και να αλλάξουμε το κοινωνικό μας σύστημα. Δίνω αυτή την υπόσχεση ότι θα γίνουμε καλύτεροι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Ανδρέας Ηλιάδης θεωρείται σημαντικός μάρτυρας στην υπόθεση καθώς φαίνεται πως ήταν από τους ανθρώπους που κατέθεσε για διαφορετικά δεδομένα σε σχέση με τις αναφορές της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα