Πάτρα: Νέα υπόθεση ξυλοδαρμού γυναίκας από τον σύζυγό της – Απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει

Πάτρα: Νέα υπόθεση ξυλοδαρμού γυναίκας από τον σύζυγό της – Απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει
Περιπολικό αστυνομίας EUROKINISSI

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε μια 29χρονη γυναίκα από τον 42χρονο σύζυγό της στην Πάτρα. Τη χτυπούσε στο πρόσωπο και την απειλούσε μπροστά στο παιδί τους.

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας τις τελευταίες ημέρες, καθώς μετά την υπόθεση του ξυλοδαρμού της 40χρονης γυναίκας από τον σύζυγό της στην Αργυρούπολη, ένα παρόμοιο περιστατικό έλαβε χώρα στην Πάτρα.

Το νέο συμβάν ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (20/1) στη Μέση Αγυιά στην Πάτρα, όταν σύμφωνα με όσα αναφέρει το tempo24.news, ένας 42χρονος άνδρας μετά από επεισόδιο άρχισε να βρίζει, να απειλεί και να χτυπά στο πρόσωπο τη σύζυγό του, λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Η κατάσταση στο σπίτι ήταν τεταμένη και η γυναίκα κατάφερε να ειδοποιήσει την Αστυνομία στέλνοντας γραπτό μήνυμα από το κινητό της, όπου ανέφερε το περιστατικό και τη διεύθυνση του σπιτιού, καλώντας σε βοήθεια και λέγοντας ότι θα τη σκοτώσει.

Περίπου στις 3 τα ξημερώματα, αστυνομικοί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος της Πάτρας έσπευσαν αμέσως στο σπίτι του ζευγαριού, όπου διαπίστωσαν πως το επεισόδιο διαδραματίστηκε μπροστά στη μόλις 17 μηνών κορούλα του ζευγαριού.

Ο 42χρονος συνελήφθη χωρίς να προβάλλει αντίσταση και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα