Πάτρα - Ατύχημα με καρτ: Ο 6χρονος ξύπνησε από το κώμα - Συγκινημένοι οι γιατροί

Ζωγραφιές για τον 6χρονο από τους συμμαθητές τους facebook: Ανδρέας Ηλιάδης

Μετά τον μαραθώνιο της αποσωλήνωσής του απόγευμα της Πέμπτης, ο 6χρονος Φώτης άνοιξε τα μάτια του και άρχισε να κινεί τα χέρια και τα πόδια του, σκορπίζοντας χαμόγελα και συγκίνηση στους οικείους του. Βούρκωσε όταν είδε τις ζωγραφιές των συμμαθητών του.

Μαχητής αποδείχθηκε ο 6χρονος Φώτης που τραυματίστηκε την Κυριακή σε αγώνα Καρτ στην Πάτρα με τα τελευταία νέα από την εξέλιξη της πορείας της υγείας του να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα.

Μετά από τέσσερις ημέρες και συγκεκριμένα το απόγευμα της Πέμπτης, ολοκληρώθηκε ο μαραθώνιος της αποσωλήνωσης του 6χρονου Φωτη, ο οποίος πλέον αναπνέει μόνος του, ενώ όπως αναφέρει το thebest.gr, το απόγευμα άνοιξε τα μάτια του και άρχισε να κινεί τα χέρι και τα πόδια του. Ωστόσο, δεν μίλησε λόγω της βαθειάς καταστολής στην οποία ήταν επί τέσσερις μέρες.

Μόλις ο μικρός Φώτης ξύπνησε ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, Ανδρέας Ηλιάδης κάλεσε τους γονείς του παιδιού να τον δουν, ενώ του έδειξε και τις ζωγραφιές που είχαν ετοιμάσει οι συμμαθητές του. Ο μικρός βούρκωσε όταν είδε τι είχαν ετοιμάσει οι φίλοι του.

Ο 6χρονος θα παραμείνει στη ΜΕΘ παίδων μέχρι να αναρρώσει πλήρως από τα τραύματά του στο κεφάλι και άπαντες πλέον εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι το παιδάκι σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι και το σχολείο του.

Η μαραθώνια διαδικασία αποσωλήνωσης του παιδιού μετά από ένα τετραήμερο βαθειάς καταστολής, ξεκίνησε στις 7 το πρωί της Πέμπτης και ολοκληρώθηκε στις 18:15 το απόγευμα όταν το παιδί ξύπνησε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK