Πάτρα: Ρομά προσπάθησαν να πουλήσουν υποσιτισμένο βρέφος 3,5 μηνών έναντι 10.000 €

Πάτρα: Ρομά προσπάθησαν να πουλήσουν υποσιτισμένο βρέφος 3,5 μηνών έναντι 10.000 €

Ζευγάρι συνελήφθη έξω από σουπερμάρκετ στη Πάτρα. Προσπάθησαν αν πουλήσουν βρέφος. Αναζητούνται οι βιολογικοί γονείς του αγοριού

Υπόθεση αγοραπωλησίας ενός αγοριού μόλις 3,5 μηνών συγκλονίζει την κοινωνία της Πάτρας.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίτσας, προχώρησαν πριν από λίγο στην εξάρθρωση κυκλώματος προβαίνοντας στη σύλληψη δύο ατόμων και συγκεκριμένα ενός ημεδαπού άνδρα 36 ετών και μιας Αλβανίδας 35 ετών με την κατηγορία ότι προσπάθησαν να πουλήσουν αγοράκι 3,5 μηνών σε γυναίκα αστυνομικό, η οποία προσποιήθηκε την υποψήφια αγοραστή, έναντι του χρηματικού ποσού των 10.000 ευρώ!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, όλα άρχισαν όταν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίτσας είχαν την πληροφορία για την ύπαρξη και την δράση του συγκεκριμένου κυκλώματος.

Χθες βράδυ, όπως αναφέρουν πληροφορίες του PatrasTimes, έγινε το πρώτο ραντεβού με τη μητέρα του παιδιού, υπήκοος Ρουμανίας και εκεί αποφασίστηκε να δοθεί τελικά ο μικρός στην υποψήφια αγοραστή, "κλείνοντας" έτσι τη συμφωνία.

Το ραντεβού προσδιορίστηκε για σήμερα, όμως για άγνωστο λόγο σε αυτό δεν προσήλθαν για να πουλήσουν το παιδί οι φυσικοί γονείς, αλλά το ζευγάρι του ημεδαπού Ρομά και της Αλβανίδας, που τελικώς συνελήφθη.

Οι δύο συλληφθέντες βρίσκονται στα γραφεία της Ασφάλειας Πάτρας, ενώ διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες για να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι βιολογικοί γονείς του μωρού, το οποίο στο μεταξύ θα δοθεί προς φροντίδα στο "Χαμόγελο του Παιδιού", αφού πρώτα μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων. 

πηγή: patratimes.gr

SHARE:

24Media Network