Παύλος Φύσσας: Χιλιάδες κόσμου στη συναυλία – αφιέρωμα, παραμονή των γενεθλίων του

Παύλος Φύσσας: Χιλιάδες κόσμου στη συναυλία – αφιέρωμα, παραμονή των γενεθλίων του
NEWS 24/7

Την 10η Απριλίου, ο Παύλος Φύσσας θα έκλεινε τα 44 χρόνια του, αν δεν είχε δολοφονηθεί από τη Χρυσή Αυγή. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το Rap Monsters Festival.

Χιλιάδες κόσμου έδωσαν το “παρών” το απόγευμα της Κυριακής (09/04) στο Αθλητικό Κέντρο “Νίκος Πέρκιζας” στο Χαλάνδρι, όπου πραγματοποιήθηκε συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Η συναυλία έγινε την παραμονή της ημέρας γέννησης του Killah P, ο οποίος την 10η Απριλίου θα έκλεινε τα 44 χρόνια του, αν δεν είχε δολοφονηθεί στο Κερατσίνι από το μαχαίρι του χρυσαυγίτη Γιώργου Ρουπακιά.

Το Rap Monsters Festival, όπως ονομάζεται, πραγματοποιήθηκε και πέρυσι, ως φόρος τιμής στον Παύλο Φύσσα που εμπνεύστηκε και καθιέρωσε τη διοργάνωση.

Κατά τη διάρκεια του live, ακούστηκαν συνθήματα για τον Παύλο Φύσσα, αλλά και συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής.

Συμμετέχοντες ήταν οι εξής καλλιτέχνες: Εθισμός, Θανάσιμος, Νέγρος του Μοριά, Ταφ Λάθος, Bloody Hawk, Buzz, Sadomas, Μι. Ταφ, Brotherhood, Dason, Izw, Maze, Sout Block

Το φεστιβάλ, με διοργανωτή τον Σύλλογο Πολιτισμού “Παύλος Killah P Φύσσας”, είχε ελεύθερη είσοδο και όλα τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τις πωλήσεις προϊόντων αναμένεται να διατεθούν στους δικηγόρους για την δίκη της Χρυσής Αυγής.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

NEWS 24/7

NEWS 24/7

NEWS 24/7


NEWS 24/7

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα